Ne güzelYahu sevinçliyim aynen.;D
Ne güzelYahu sevinçliyim aynen.;D
İyi bilirdik. Yanlış tanımışız.18.12.2020 itibariyle amel defteri kapandı...
Momonosuke ve Hiyori hayatta olabilirmiş, ondan gitmeliymiş. İkisinin de mezarları var Kuri Kalesi'nin arkasında, aradan 17 yıl geçmesine rağmen ikisini de ne gören olmuş, ne de duyan.Kendin diyorsun Ace için yani hayatta olan birini kurtarmak için riske girdi. Basit ve ergence intikam olayı için değil. Oden gibi vefasız, WB'ye şerefsizlik yapmış birisi hayatta olsa onun içinde giderdi bunu hepimiz biliyoruz. Bana hala şunun için mantıklı bir tane açıklama yapmadınız ;
Beyazsakal 3 sene önce neden Wano'yu kurtarmak zorunda?
Bende onu dedim zaten başka bir mesajımda. Oden'in öldüğünü biliyor, büyük ihtimal Yamato mezarlar nedeni ile ailesinin de öldüğünü söylemiş olabilir. Neden Wano'yu kurtarmadığı için haterleri bu kadar azdı onu anlamadım.Momonosuke ve Hiyori hayatta olabilirmiş, ondan gitmeliymiş. İkisinin de mezarları var Kuri Kalesi'nin arkasında, aradan 17 yıl geçmesine rağmen ikisini de ne gören olmuş, ne de duyan.
Zoro dedi diye Zoro övüyordu millet burda.Luffy fanı kalmazdı piyasada OP'dan tiksinirdi millet.
Zoro'dan tiksinme sebebi bir sahneydi anca hardcore zorocular övmüştür.Zoro dedi diye Zoro övüyordu millet burda.
WCI'da tesadüfen bomba patlamayıp piyasada Luffy'nin kalmamasından daha iyi olurdu bu durum.Luffy fanı kalmazdı piyasada OP'dan tiksinirdi millet.
O bölümde bile, ne boş yaptın Zoro diye yorumum var, arkadaş bir insan hiç mi kendini bozmazZoro dedi diye Zoro övüyordu millet burda.