Bunu Luffy dese iyi olurdu.Kozuki Oden ölmemiş işte. Yamato Odenim diyor millete. Ace de Odenle tanıştım iyi biriydi dediyse WB'ye, baba ikna olmuştur iyi olduğuna
Bunu Luffy dese iyi olurdu.Kozuki Oden ölmemiş işte. Yamato Odenim diyor millete. Ace de Odenle tanıştım iyi biriydi dediyse WB'ye, baba ikna olmuştur iyi olduğuna
Valla onu söyleyenlere söyle ona karışmam. Ben her zaman 0.1 fark olsa dahi Roger>WB demişimdir. Ama Vivre Card zamanında benim dediklerimi söyleyenler vardı.Dediğin şeyi hatırlamıyorum hiç ama Roger kesin Wb'yi gömçürmüştür, hepsini üst üste koymuştur, Roger üstündür diye çok kesin konuşan bi kitle vardı. Hatta Oden Fb'sinin belli bir bölümüne kadar bile böyle söylüyorlardı. Sonra patladıkları gerçeğini unutup biz böyle düşünmedik ayağına yatıp Beyazsakalı bir şeyle itham ediyorlar. Ekstra bakmaya gerek yok, herkes biliyor bunu ama bazıları her zamanki gibi 3 maymunu oynuyor...
Forumda 2 haftadır aktifim. Uzun zamandır girmiyordum foruma. Kaldı ki yorulduysan alıntılamazsın etmezsin. Alıntılıyorsan da düzgünce cevap vereceksen verirsin, fotoğraf atıp anlamsız imalarda bulunmazsın.Bunlar defalarca konuşuldu.Hepsinin cevabı verildi ben kendimi tekrar etmekten ve okumaktan yoruldum ama siz anlamıyorsunuz abicim.
Yav Wb’ye de baş eğmiş olsun ne olacak. Sonuçta bu olay Roger’ın içinde ki o çocuksuluğu gösteriyor ? puhahahhaha@serimu Reis bu konuda Anime'de önce WB'ye sonra Oden'e baş eğdiği gösterilse bile sonuç çıkmaz boşuna yazıyorsunuz
İyi de başka nasıl bulacaksın ? Orada gayet ortamda bulunanların dediği gibi önce WB'ye sonra Oden'e eğmiş olabilir başını bunun bir netliği yok. Nasıl emin olabiliyorsunuz mesela ?Anime'yi ciddiye alan en son adamlardan birisin red yapma etme lütfen ya.
Bana Roger'ın ülkeleri yıktığı, Garp'ın Roger'la dövüştügü sahneyi atar mısın?Aga Roger'ın WB karşısında baş eğdiği sahneyi koyar mısın görelim?
Filler olur o sahne filler@serimu Reis bu konuda Anime'de önce WB'ye sonra Oden'e baş eğdiği gösterilse bile sonuç çıkmaz boşuna yazıyorsunuz
Konuyu uzatmaya gerek yok herkes dilediğini alır oradanFiller olur o sahne filler
Ben direkt sen diyorsun demedim öyle diyenler varsa tam tersi böyle diyenlerde vardı ki kesin birkaç kat daha fazladır.Valla onu söyleyenlere söyle ona karışmam. Ben her zaman 0.1 fark olsa dahi Roger>WB demişimdir. Ama Vivre Card zamanında benim dediklerimi söyleyenler vardı.
Roger-Wb dövüşü ve Oden bağlantısı ile alakalı mesaj attığımı hatırlamıyorum. Yani Roger döve döve Oden'i almıştır şeklinde. Oden hakkındaki görüşüm her zaman" WB'nin komutanı olması, Roger'a yancı olması, Kaido'ya çorba olması" şeklindeydi ki hala da öyle.
WB'nin de en güçlü olduğu sahne yok.Bana Roger'ın ülkeleri yıktığı, Garp'ın Roger'la dövüştügü sahneyi atar mısın?