Brook.en yaslı 2. meyve kullanıcısı yazmıssın bırıncı kım ?
ayıp aydınım.Senelerce kıçını büyütmüş,alıştırmadan savaş girmiş gibi gözüküyor...
+1 dicem ama biz kesin ölürüz o zaman kadarBen Oda'nın yerinde olsam one piece'yi bitirdikten veya sonrına doğru geçmişe dair bir movie çıkarırım..İşte ozaman fena para kırar japonyada.Şimdi verirse olmaz.
Evet.. Valla bu gidişle zaten manganın sonunuda güncel olarak görmek nasip olmayacak galiba... Yaş ilerliyor.. Çoluk çocuğa karışınca da manga , anime takip etmesi baya zorlaşacak+1 dicem ama biz kesin ölürüz o zaman kadar
Aman pardon benim ki biraz harmanlama olmuş... Hige demek istedim...Shiro beyaz
Hige ise hem sakal hem bıyık anlamına geliyor.
Muhteşem olurdu.Roger zamanından bir film Roger vs WB'yi görmek muhteşem olurdu.Ben Oda'nın yerinde olsam one piece'yi bitirdikten veya sonrına doğru geçmişe dair bir movie çıkarırım..İşte ozaman fena para kırar japonyada.Şimdi verirse olmaz.
Abi şu kısım hatalımı bilmiyorum. Beyazsakal ace'i yollamamıştır. Ace artis tavrı ile kendi gitmiştir ama wb shanksa geri çağıramam atarı yapar. Savaş alanında ise tüm dünyanın gözü önünde suçu kendi üzerine alır seni ben yolladım der. Normalde ace kendi gider hatta wb orda uyarır içimde garip bir his var gibi birşeyler belirtiyordu. Çeşitli kaynaklardan baktım bu kısımı düzeltirsen iyi olur abi eğer ben hatalı biliyorsam doğrusunu anlatırsan sevinirim.Tayfasına çok önem verir. Ace yakalandığı zaman hiç tereddüt etmeden Dünya Hükümeti'ne savaş açmıştır. Pişmanlık duymayan birisi olsada Karasakal'ın Ace i yenebileceğini bilerek onun üstüne yollamasına pişman olmuştur.