Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Analiz] Duvar Resminin Analizi

Ben sağdaki çizimlerin geçmişi (birinci dünya), soldakinin ise Kayıp Yüzyıl olduğunu varsaydığım ikinci dünyayı anlattığını düşünüyorum. Çünkü çizimlerin 800-900 yıl önce Kayıp Yüzyıl esnasında yapıldığı varsayılıyor ve işin içinde her ne kadar kehanet olsa da sol taraftaki kadar detaylı şekilde resmedilmiş bir olay bence yaşanmış olmalı.

Ortadaki ağaç ise şeytan meyvelerinin ortaya çıkışını ve ikinci dünyanın başlangıcını temsil ediyor gibi hissettim. Günümüzde yani üçüncü dünyada yaşanacak olan savaş ise çizimde gördüğümüz geçmişte yaşanmış savaşın bir tekerrürü olacak diye düşünüyorum (Bu defa Imu yenilecek tabii.) Kehanet tarihin tekerrür edeceği.

Bu yılan mekanik bir şey, hemen altında fabrika var ve ateşi insanlar yakıt olarak Yılana veriyorlar gibi geldi bana . Yılan da karşısındaki İblis tarzı ( bence o Imunun farklı formu ) olan yaratıkla savaşıyor . Aşağıdaki kral tacı olan her kimse o Göksel yaratığa karşı ve Yılanı bu araç için oluşturmuşlar sanki . Maxim detayı daha önemli çünkü yılanı ortaya çıkaran teknoloji muhtemelen ayda yaşayan ırk ile alakalı olabilir .

şu fabrikanın hemen yanında başlarında halka olanlar var onlar ölüyor mu acaba hani şu çizgifilmlerde ölenlerin başında yuvarlak taç olur onun gibi bir şeye benzettim . Onları ateşe atıp çıkan Alevi yılana mı veriyorlar napıyorlarsa artık .

Enelin aya gitmesi ve Skypie arcı çok önemli bence bunda fazlaca detay olabilir

Son düzenleme:
Resim 1. ve 2. savaşı anlatıyor. Olmayan yada oluşmayan bir şeyin resim edilmesi mantıklı gelmiyor bana. Franky ban kalırsa savaş bittikten sonra buraya gelip 3. savaşı resimleştirecektir.

Balık malık benziyor, dandik çocukça çizimler vs. Resmi duvarlara Luffy mi çizdi la yoksa :F Gerçi sağ tarafı mümkünatı yok çizemez :D

Luffy'ye Loki'yi çiz desen öyle çizerdi mesela :D

En sağdaki çizimdeki kafasında hare bulunan insanlar günahsız insanlar. Yazıya göre ateşe dokununca günah işlemiş oluyorlardı. O yüzden o asansörün sağı ateşe iniyor, solu ateşten yukarı çıkıyor. Yukarı çıkarlarken artık günahkar oldukları için hareleri gitmiş. O taşıdıkları alev parçalarıyla taçlı kralın gemisini uçuruyorlar olarak yorumladım. Maxime benzettiğimiz gemi aslında nuhun gemisinin tasarımına da benziyor. Noahın gemisi maxim gibi aslında uçan gemiydi ve o şeytanla karşılaşınca denizin dibine batmış olabilir. Yakıtı da mother flamedir muhtemelen. Gemi batarken kral öldüğü için melek olarak tasvir edilmiş geminin yanında.

Fikirlerim değişti biraz; görsel 800 yıl önceki olası savaşı anlatıyor bence.

Şimdi bizim One Piece serisi için olası bir son savaş düşüncemiz var. Herkes son savaş için bu tarz bir resim çizse ortaya farklı farklı görseller çıkar ama çoğu benzer olurdu.

Dev bir çocuk 800 yıl önce gerçekleşecek olan, bütün ırkların katıldığı savaşı bu şekilde hayal edip resmetti muhtemelen. Herkes Joy Boy'dan özür dilediği için işlerin görseldeki gibi gitmediğini söyleyebiliriz.

Karanlık 100 yılda ne olduğunu bilmiyoruz ama Hükümetin bu zamanlarda ortaya çıktığını düşünürsek; Joy Boy'un zayıflattığı düşmanın gücünü Imu bir şekilde ele geçirmiş olabilir.

Imu'nun ve 20 krallığın arka saflardaki 19 + 1 taç takan kişi olduğunu düşünürsek, bir ihanet senaryosu düşünebiliriz. Taç takan kişi Lili, sonradan diğerlerinden ayrılmıştır.

Bu görseli yine de geleceğe uyarlarsak;
Elimizde 2 demirbaş var, bu ikisi öyle pek etliye sütlüye karışmıyor.
Imu: Görselde en soldaki yaratık.
Dragon: Görselde en sağdaki yaratık.
ve ek olarak
Teach: Orta üstteki yaratık, Dragon ile atışıyor. Tam ortalarında antik silah var, olası bir Mary Geoise çatışmasına işaret olabilir.

Görseldeki diğer kişileri ise günümüzdeki Hasır Şapka müttefikleri olarak düşünebiliriz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık