Canlı balina da kullanılabilir veya balinaya benzeyen bir denizaltı da yapabilirler. Ayrıca ikisini de karıp canlı balinayı syborg denizaltı balinasına çevirebilirler.Crocus Laboon'u içten iyileştiriyorum ayağına denizaltına çevirmiş olabilir.![]()
Canlı balina da kullanılabilir veya balinaya benzeyen bir denizaltı da yapabilirler. Ayrıca ikisini de karıp canlı balinayı syborg denizaltı balinasına çevirebilirler.Crocus Laboon'u içten iyileştiriyorum ayağına denizaltına çevirmiş olabilir.![]()
Lawdır o. Şuana kadar baloncuk kaplama dışında hakiki denizaltı kullanan bir Law var. Onun gemisini de batırdılar. Şimdi yeni gemi yapacak, balina denizaltı yapar o zamana kadar..
Bence de balina insan yapımı bir denizaltı olabilir
Arthur buna sulong forumda mink demiş.
Başta ben de öyle düşündüm de. Bu diğer kuyruklu olana bir şey bulamadım açıkçasıArthur buna sulong forumda mink demiş.
Aynı parçaları yerden de çıkarıyorlar gibi duruyor.Ya şeyi soracağım. Duvar resminin sağ tarafında hani aydan bazı parçalar kopuyor ve daha sonrasında o parçaları el birliğiyle bir gemiye yüklüyorlar ya orayı nasıl yorumluyorsun? @Smoker
![]()
Ben orayı geminin içine kattıkları parçaları daha sonrasında denizin içine atıyorlar olarak yorumlamıştım.Aynı parçaları yerden de çıkarıyorlar gibi duruyor.
bence o balık daha çok son savaşta luffyye en çok yardımı dokunacak şey. yemek![]()
İmu babalara gelecek
![]()