Ya gt'yi sakın izlemeyin dediler?Sonra da Gt'yi izleyeceksin. Ben Z'yi de izledim Kai'yi de. Sabah bunun için az mı kalktım.
Ben hepsini izledim o niye izlemiyor yahu, bu gün çok ters gidiyon.
Ya gt'yi sakın izlemeyin dediler?Sonra da Gt'yi izleyeceksin. Ben Z'yi de izledim Kai'yi de. Sabah bunun için az mı kalktım.
Ben hepsini izledim o niye izlemiyor yahu, bu gün çok ters gidiyon.
Açım Aç.... :/Ben hepsini izledim o niye izlemiyor yahu, bu gün çok ters gidiyon.
Dediklerimizi izledikten sonra onu izlemeye kendin karar ver. Bir şey kaybetmezsin, kısa bir şey zaten.Ya gt'yi sakın izlemeyin dediler?
Tamam.Açım Aç.... :/
Neyse hacı. Adama da yazık. DBZ'nin altyazısı cidden vasat ya. Kalite olarak da kötü. Kai iyidir güzeldir. Pişman olmazsınız. GT'ye de kendi karar versin, ben onun olayını bilmeden izleyip sonradan öğrenmiştim. Bayağı da eğlendiğimi hatırlıyorum.
Dediklerimizi izledikten sonra onu izlemeye kendin karar ver. Bir şey kaybetmezsin, kısa bir şey zaten.
Sen bir başla da Goku diye dolanırsın ortalıkta. Hangi saf dedi la, bende arşiv şeklinde var hepsi.Ya gt'yi sakın izlemeyin dediler?
Bende açım ama böyle yapmıyorum.Açım Aç.... :/
Neyse hacı. Adama da yazık. DBZ'nin altyazısı cidden vasat ya. Kalite olarak da kötü. Kai iyidir güzeldir. Pişman olmazsınız. GT'ye de kendi karar versin, ben onun olayını bilmeden izleyip sonradan öğrenmiştim. Bayağı da eğlendiğimi hatırlıyorum.
Dediklerimizi izledikten sonra onu izlemeye kendin karar ver. Bir şey kaybetmezsin, kısa bir şey zaten.
Tamam izleyeceğim. Ama DBz'yi izlemem.Sen bir başla da Goku diye dolanırsın ortalıkta. Hangi saf dedi la, bende arşiv şeklinde var hepsi.
Bende açım ama böyle yapmıyorum.
Üstünden çok zaman geçti, alt yazı kalitesini bilemeyeceğim ama diyorsan doğrudur. Ama Gt izlenmez mi yahu.
İkimiz farklı kişileriz, aynı davranırsak olmaz zaten.Üstünden çok zaman geçti, alt yazı kalitesini bilemeyeceğim ama diyorsan doğrudur. Ama Gt izlenmez mi yahu.
Sadece 291 bölüm ama sen bilirsin.:dTamam izleyeceğim. Ama DBz'yi izlemem.
O değilde bunun mangası niye gelmiyor. takip ediyor musun?İkimiz farklı kişileriz, aynı davranırsak olmaz zaten.
Kai'den sonra Z'den devam etmiştim. Altyazı göz kanatır. O derece kötüydü. Daha fazla dayanamayıp sonrasında 2014'ü izlemiştim zaten.
GT'de Goku ve Pan'ın maceraları çok güzeldi ya.
291 bölüm kötü altyazı? Ne kötüsün Selim.:SSadece 291 bölüm ama sen bilirsin.:d
O değilde bunun mangası niye gelmiyor. takip ediyor musun?
Bayağı geriden geliyor diye bırakmıştım. En son dövüşler devam ediyordu işte.O değilde bunun mangası niye gelmiyor. takip ediyor musun?