Valla o kadar da saf olunmaz derim herhalde.. Dragon Ball açıkcası o kadar da ilgimi çekmiyor. Ne yalan söyleyeyim.Yaz geldi Nasıl olsa 400 bölüm hemen biter. Luffy'den daha saf birinin görmek istemez misin?
Valla o kadar da saf olunmaz derim herhalde.. Dragon Ball açıkcası o kadar da ilgimi çekmiyor. Ne yalan söyleyeyim.Yaz geldi Nasıl olsa 400 bölüm hemen biter. Luffy'den daha saf birinin görmek istemez misin?
Çekmez, onu küçükken izleyecektin. Goku'nun çocukluğunu biliriz biz, konu yok gibi bir şey zaten sürekli bir savaş. Muten Roshi sama'nın sapıklığı yeter.Valla o kadar da saf olunmaz derim herhalde.. Dragon Ball açıkcası o kadar da ilgimi çekmiyor. Ne yalan söyleyeyim.
Doğrudur .Çekmez, onu küçükken izleyecektin. Goku'nun çocukluğunu biliriz biz, konu yok gibi bir şey zaten sürekli bir savaş. Muten Roshi sama'nın sapıklığı yeter.
Kinto un bulutuna temiz kalpliler binebiliyor, bir Goku bir Luffy var işte.
Staj çıksın aradan. Bağladı elimi kolumu. Ramazan ile bir olunca sıkıntı. Çok yorgun oluyorum izlemeye vaktim olmuyor.@Alpamis sözde sende başlayacaktın buna.:/
"Bu Akira'nın söylediğine göre başka bir Goku bizim Goku'ya Benziyor fakat o değil yani oda bu Onun hiçlikteki hali gibi bişey ultra güçlü Zen'o' bile olayın içine gireceiğini söyledi Akira Toriyama"Black goku ile ilgili teorisi olan yok mu? Kimdir, necidir?
Önce Dragon ball'ı izle sonra Z'yi izleyeceksin daha. Sonra unuttum sırasını iyi mi?İki tane DB kai var birisi 2009 birisi 2014 hangisi izleyeceğim?
Ikinsinde izle 2009 cell'e kadar anlatiyor 2014 boo arciİki tane DB kai var birisi 2009 birisi 2014 hangisi izleyeceğim?
Dragon Ball'ı izleyeceğim. Ama Tian bana sonra Kai'yi izle dedi. 2 tane Kai var 2009 mu? 2014'ü mü? Bu arada Z'yi izleme dedi.Önce Dragon ball'ı izle sonra Z'yi izleyeceksin.