Dragon ballİki tane DB kai var birisi 2009 birisi 2014 hangisi izleyeceğim?
Kai - Her ikisini de
Super.
Bu sırayla izlemeni söylemiştim. Super içini bir süre beklemenizde fayda var. (genele)
Dragon ballİki tane DB kai var birisi 2009 birisi 2014 hangisi izleyeceğim?
Yok DB'yi izleyeceğim sonraında Kai'lerde 2 tane Kai görünce sorayım dedim yinede.Dragon ball
Kai - Her ikisini de
Super.
Bu sırayla izlemeni söylemiştim. Super içini bir süre beklemenizde fayda var.
Dragon ball'dan sonra Kai serisini 2009 ve 2014 olmak üzere izle. Sonrasında da işte Super'e başlarsın, tabi istediğin bir vakitte.Yok DB'yi izleyeceğim sonraında Kai'lerde 2 tane Kai görünce sorayım dedim yinede.
Yanlış demiş Z izlemeden olur mu la? Vegeta'yı nasıl anlayacaksın o zaman?Dragon Ball'ı izleyeceğim. Ama Tian bana sonra Kai'yi izle dedi. 2 tane Kai var 2009 mu? 2014'ü mü? Bu arada Z'yi izleme dedi.
@Kral Korsan
Tamamdır.
Kai dbz nin kisaltimiş hali yani dbz yada kai arasinda cok fazla fark yok.Dragon Ball'ı izleyeceğim. Ama Tian bana sonra Kai'yi izle dedi. 2 tane Kai var 2009 mu? 2014'ü mü? Bu arada Z'yi izleme dedi.
@Kral Korsan
Tamamdır.
Görüntü kalite farkı varmış galiba.Kai dbz nin kisaltimiş hali yani dbz yada kai arasinda cok fazla fark yok.
Ya arkadaş sen ne noob adammışsın böyle.Yanlış demiş Z izlemeden olur mu la? Vegeta'yı nasıl anlayacaksın o zaman?
Sonra da Gt'yi izleyeceksin. Ben Z'yi de izledim Kai'yi de. Sabah bunun için az mı kalktım.Görüntü kalite farkı varmış galiba.
Ben hepsini izledim o niye izlemiyor yahu, bu gün çok ters gidiyon.Ya arkadaş sen ne noob adammışsın böyle.
Kai = New DBZ... Daha kısa ve daha kaliteli. DBZ 291 bölüm. Kai 1 v 2 toplam 158 bölüm. DBZ'nin altyazısı da vasat. Kai izlemek de fayda var.
@Alpamis sen boşver o noobu benim dediğimi dinle pişman olmazsın.