Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 349 76.4%
  • Sevmem

Kullanılan: 108 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    457
Bence tamamen yan karakter olarak oluşturulmuş korsanlar kralının sağ kolu da dünyanın en güçlü kılıç ustası olarak anılması için zoronun yeneceği nihai son hedef karakter.

Marineford savaşın da beyaz sakal ile araların da ki fark'ı merak ettiği için saldırı yapmasından yonkou seviyesi olmadığı belli olmuştur eğer ki yonkou seviyesi olsaydı böyle bir harekete girmek zorunda kalmazdı hatta yonku seviyesi olsaydı denizcilerin yanında dahi olmazdı.

Başka bir güç gösteri olarak kaidoyu ele alabiliriz kaido benim ile savaşabilecek kişi sayısı çok az kişi diye söylediğin de görünen karakterler xebec shanks roger wb ve oden eğer ki mihawk da bu seviyede olsaydı o da gösterilirdi.

Mihawk fanboylarının en büyük iddiası shanks ile düello yapmalarıymış ama yanlış hatırlamıyorsam shanks'in yonkou olmadan önce bu düelloları yaptığı ortaya çıktı bir de kılıç düellosu ile ölümüne savaş farklı bir olay haki meyve irade gibi konular da olaya dahil olunca tam güç ortaya çıkıyor bunlardan dolayı mihawk'ın ileride sadece zoro karşısın da bir vs atacağı ve zoronun onu yenip korsanlar kralının sağ kolunun dünyanın en güçlü kılıç ustası ünvanını almış olacak.

Mihawk fanboylarının en büyük iddiası shanks ile düello yapmalarıymış ama yanlış hatırlamıyorsam shanks'in yonkou olmadan önce bu düelloları yaptığı ortaya çıktı bir de kılıç düellosu ile ölümüne savaş farklı bir olay haki
Shanks'ın yonko olmadan önce vs atmaları Shanks'ın sonradan Mihawk'a tur bindirdiğini nasıl kanıtlıyor tam olarak ? Ben daha bunu açıklayan bi tane Shanks fanboyu görmedim.

Mihawk'la vs attığında Shanks'ın yonko olmaması sadece "Shanks'ın o düellolardan sonra güçlendiğini" kanıtlar.Mihawk'a fark attığını kanıtlamaz.Sapla samanı yıllardır karıştırıyorsunuz.

Shanks'ın yonko olmadan önce vs atmaları Shanks'ın sonradan Mihawk'a tur bindirdiğini nasıl kanıtlıyor tam olarak ? Ben daha bunu açıklayan bi tane Shanks fanboyu görmedim.

Mihawk'la vs attığında Shanks'ın yonko olmaması sadece "Shanks'ın o düellolardan sonra güçlendiğini" kanıtlar.Mihawk'a fark attığını kanıtlamaz.Sapla samanı yıllardır karıştırıyorsunuz.
Teknik olarak şu an Mihawk da bir yonkou. Üstelik Bekman gibi astları olmadan...

Teknik olarak şu an Mihawk da bir yonkou. Üstelik Bekman gibi astları olmadan...
Yukarıdaki savın Shanks>Mihawk denklemi için yıllardır kullanılması zaten saçma.Çünkü dediğim gibi bu sadece Shanks'ın sonradan güçlendiğini kanıtlar başkada bir şeyi kanıtlamaz.

Hadi cümleden anlam çıkarmayı bilmiyorsun yıllardır kullandın.Bari adam kendi ağzıyla "yonkoluk ilgimi çekmiyor" demişken kullanmayı bırak.İlginç yani.

Son düzenleme:

Basit Shanks yonkou olmauş mihawk olamamış :D

Marineford'a Shanks geldiği zaman ki tepkilere bakıldığın da bile nasıl bir karakter olduğu ortaya az çok çıkıyor :)

Mihawk fanlarının dünyanın en güçlü kılıç ustası olması dışın da ortaya koyabildikleri tek bir iddiaları bile yok. Ben bu forum da Mihawk'ın yürüyüşünden konuşmasından bile güç çıkaramı yapanları gördüm :)) Bir karakter düşünün güç statüsü Yonkou karakter ile ölçülüyordu ama o karakter ile yaptığı vs'lerin Yonkou olmadan önce yaptığı ortaya çıktı. Bunu şöyle düşünün zaman atlamasından önce ki kid law luffy güç eşitliği veya zoro ile luffy güç eşitliği ve zaman atlamasından sonra ki güç eşitliğine bakın öncesin de güç seviyeleri kafa kafayaken şimdi luffy açık ara güç farkını ortaya koyuyor. Evet mihawk çok güçlü bir karakter evet mihawk dünyanın en güçlü kılıç ustası ama o kadar. Bir Shanks, Kaido, Bm veya Wb değil.

Not: Şöyle de bir dip not hatırlatim yanlış hatırlamıyorsam savaş lordluğu kaldırıldığı zaman Mihawk'ı yakalamaya koramiraller gönderildi amiraller değil :) Yonkou seviyesi bir adam olsaydı amiral giderdi koramiral değil.

Basit Shanks yonkou olmauş mihawk olamamış :D
Mihawk'ın yonkoluk ilgimi çekmiyor lafı ne anlama geliyor bu durumda ?

Bunu şöyle düşünün zaman atlamasından önce ki kid law luffy güç eşitliği veya zoro ile luffy güç eşitliği ve zaman atlamasından sonra ki güç eşitliğine bakın öncesin de güç seviyeleri kafa kafayaken şimdi luffy açık ara güç farkını ortaya koyuyo
Ee Luffy koyuyor diye Shanks'ın da koyduğu nerden belli ? Sende cidden okuduğunu anlama problemi var bence dostum.Kullandığın savların hiçbiri Shanks>Mihawk'a delil değil.

":)" şu ifadeyle haklı olmuyorsun bu arada.Biri yonko olmuş diğeri olamamıştan öteye geçemiyon.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık