Garp'ın performansı kötü demiyorum ama adama mesela Shiryu'yu ya da Pizarro'yu yar etmedi.Muhtemelen diyalog şöyle olmuş ;
Steven :Mihawk gerçekten Shankstan güçlü mü ? Lütfen söyle bana Oda-san .
E. Oda : ah Steven beğendiğim bir aktörsün , tüm filmlerini izledim , yulaflı çorba sever misin bak Luffy bize 1 kase getirdi bile .
Steven : Tamam reis ben mesajı aldım .
Kid, Shanks'ın saldırısı ile değil, kendi silahının inflak etmesiyle kaybediyor.Garp'ın performansı kötü demiyorum ama adama mesela Shiryu'yu ya da Pizarro'yu yar etmedi.
Shanks'e bakıyon 3 Milyar ödüle sahip Kid'e ölüm vuruşu çekiyor tüm tayfasıyla beraber. Daha epik sahne var mıdır? Yok gibi. O bölümün kendisi baya iyiydi.
Beyler kendinizi avutmayın.Kid, Shanks'ın saldırısı ile değil, kendi silahının inflak etmesiyle kaybediyor.
Shanks ile başka karakter karşılaştırmak şu an anlamsız . Adam serinin zirvesi . E.oda çok acayip kıyak geçiyor ve güç olarak sırf hakiyi Shanks için bile çıkardım diyebilir o derece bir karakter .Garp'ın performansı kötü demiyorum ama adama mesela Shiryu'yu ya da Pizarro'yu yar etmedi.
Shanks'e bakıyon 3 Milyar ödüle sahip Kid'e ölüm vuruşu çekiyor tüm tayfasıyla beraber. Daha epik sahne var mıdır? Yok gibi. O bölümün kendisi baya iyiydi.