Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 349 76.4%
  • Sevmem

Kullanılan: 108 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    457
İşte bu sizin tamamen kaçış cümleniz.Bu adam retcon falan yemicek.East Blue'da Zoro'nun karşısına çıktığında da Shanks dengi bi adam olarak tasarlanmıştı şimdi de öyle çıkacak.

Buggy yonko olduysa id kaçakları,Croco sayesinde değil %80 bu adam sayesindedir.Oda yonko ayarı olmadığını belli etmek isteseydi 3.6 vermezdi.

Asla kabul edemiceksiniz ama bu adam bir dövüşte Shanks'ı ölümün kıyısına getirebilecek bir adam.Seviyesi bu yapacak bir şey yok sizin için.
Kıskanıyorlar bebeğim

İlk mesajında Mihawk fanboyları diye girdin ya lafa senin Shanks fanboyluğunla boy ölçüşülemez ondan eminim.

Verdiğin bi tane mantıklı cevap yok.Sana 50'dir o düellolardan sonra Shanks'ın yonko olmasının bizim dilimizde sadece Shanks'ın daha da güçlendiği anlamının çıkacağını,Mihawk'la kıyaslamak için alakasız olduğunu söylüyorum anlamıyorsun.Mihawk hala tam gücünü göstermemişken o düellolardan sonra Shanks 10 tık güçlendiyse Mihawk'ta 10 tık güçlenmiş olabilir diyorum.Bana Mihawk'ın Shanks'la aynı seviyede güçlenmediğini kanıtlayamazsın.

He tabi Shanks tur bindirdi Mihawk'a kanıtı varmış gibi savun.Mihawk yonkolukla ilgilenmiyorum deyince o öyle deyince öyle mi oluyor de.Sadece işine geldiği gibi konuşan bi fanboysun.

Hepi topu 3 amiral var.Mihawk yonko seviyesiyse niye amiral göndersinler.Riskli bir hamle denizciler için.Koramirallerle gözdağı vermek istemiş olabilirler.
Amiralllerin alamadığı adama koramiraller nasıl göz dağı verecek 😂 Mihawk'in yonkou seviyesi olduğunu gösterecek tek bir hamle bile göremedik vista ile vs yaptı ezemedi croco ile vs yaptı ezemedi wb'yi görünce gözleri açıldı kendi ağzından aramızda ki farkı görmek istiyorum dedi adam bile biliyor aralarında güç farki olduğunu. Tekrar diyorum eğer ki mihawk yonkou seviyesi olsaydı oda kaidonun benimle savaşabilecek kişi sayısı az diye konuşurken görünen karakterlerin arasında olurdu.

Amiralllerin alamadığı adama koramiraller nasıl göz dağı verecek 😂 Mihawk'in yonkou seviyesi olduğunu gösterecek tek bir hamle bile göremedik vista ile vs yaptı ezemedi croco ile vs yaptı ezemedi wb'yi görünce gözleri açıldı kendi ağzından aramızda ki farkı görmek istiyorum dedi adam bile biliyor aralarında güç farki olduğunu. Tekrar diyorum eğer ki mihawk yonkou seviyesi olsaydı oda kaidonun benimle savaşabilecek kişi sayısı az diye konuşurken görünen karakterlerin arasında olurdu.
Ee amiraller alamıyorsa niye amirali gönderip risk alsın hükümet.Koramiralin mi yerini doldurmak daha kolay amiralin mi ? Koru gözden çıkarmak daha kolay.Peşinizdeyiz artık imajı vermiş olabilirler.

Karakter yonkoluk umrumda değil deyince ciddiye alma,düellolardan sonra Shanks Mihawk'a fark attığı kesinmiş gibi kabul et.Sadece işine geldiği gibi davranan adamsın.

Oda'nın birgün Mihawk net yonkodur ya da değildir gibi bi cevap vereceğini bilsem böyle sözleşme falan yapıp evine arabasına iddaaya girmek isterdim sizinle.Kendinizden eminliğinizi görmek isterdim.

İşte bu sizin tamamen kaçış cümleniz.Bu adam retcon falan yemicek.East Blue'da Zoro'nun karşısına çıktığında da Shanks dengi bi adam olarak tasarlanmıştı şimdi de öyle çıkacak.

Buggy yonko olduysa id kaçakları,Croco sayesinde değil %80 bu adam sayesindedir.Oda yonko ayarı olmadığını belli etmek isteseydi 3.6 vermezdi.

Asla kabul edemiceksiniz ama bu adam bir dövüşte Shanks'ı ölümün kıyısına getirebilecek bir adam.Seviyesi bu yapacak bir şey yok sizin için.
Aynen knk shanks ayarı adam vista tarafından engellendi dengi shanks tüm marineford savaşını durdurdu 😁

Sen sadece mihawkın çapraz loncaya katkısına bakıyorsun yukarıda mihawkın ödülünün sadece gücüne bakmadığına değindim gidip okuyabilirsin böyle bi mantık yok.

Mihawktan amiral-yonko seviyesi zerre bi başarım görmedikçe veyahut wb-roger denk gibi bi söz bu adama yonko lvl demek saçmalıktan başka bişiy değil olmayan şeye kesinmiş gibi kabul edip ortaya atıyosunuz retcon yemenin ne olduğunuda anlayamıyomusunuz anlamış değilim luffye tüm gücümü kullanacağım diyip araya vista gibi biri tarafından engellenen bi adam veya yaşlı ölü wb den bile kendisini güçsüz gören bi adama shanksı ölümün eşiğine getirir tanısı koymak saçma.

Marinefordda mihawktan bile rezil duruma düşen sengokuya en azından wb ve roger tarafından respect atıldı ama mihawka respect atan bi karakter yok bi ünvanı var bununda shanksla kıyas edilişinden kılıç yeteneğine itafen verildiği ortada somut bişiy görüp duymadan böyle net konuşmanız saçma geliyor.

Tehdit oluşturmaktan bahsediyorsun. Adam tehdit değil, olsa daha çok alırmış demek ki.
Bulunduğu birlik ve ekip hükümete tehdit?
Bu bizzat sengoku ve tsuru tarafından vurgulandı hatta öyleki direk bunları ortadan kaldırmalıyız dendi gidip yonkoulara bile böyle bişiy demediler çapraz lonca hükümete yonkoulardan bile fazla tehdit oluşturuyor.

Bu adam nasıl aradan çıkacak çok merak ediyorum. Hikaye sebebiyle Shanks'in üstüne koymuyorum, ama öyle veya böyle diğer karakterlerle olan doğrudan veya dolaylı olarak etkileşimi sebebiyle yonko çitasında olduğu belli. Böyle bir karakteri şu anki hikaye içerisinde rakipleri ya dünya hükümeti ya da Teach olacaktır. Dünya hükümetinin doğrudan Buggylere kafayı takmayacağını varsayarsak bu ittifakın Teach tarafından yok edilme ihtimali var. Bence teke tek değil de Shiryu ve bir kişi Mihawk'ı öldürecektir.

Kara kılıç retcon yiyecek gibi. Oda bu mevzuyu Wano'da yarım bıraktı, bir daha da girmeyecek gibi. Ayrıca seride Roger ve Xebec gibi kişilerin bile kara kılıcının olmamasına rağmen Mihawk da olması bu konudaki düşüncemi daha kuvvetlendiriyor. Aksi halde Mihawk > Roger falan olacak. Böyle bir şey olabilir de ama yine sanmıyorum.

Aynen knk shanks ayarı adam vista tarafından engellendi dengi shanks tüm marineford savaşını durdurdu 😁

Sen sadece mihawkın çapraz loncaya katkısına bakıyorsun yukarıda mihawkın ödülünün sadece gücüne bakmadığına değindim gidip okuyabilirsin böyle bi mantık yok.

Mihawktan amiral-yonko seviyesi zerre bi başarım görmedikçe veyahut wb-roger denk gibi bi söz bu adama yonko lvl demek saçmalıktan başka bişiy değil olmayan şeye kesinmiş gibi kabul edip ortaya atıyosunuz retcon yemenin ne olduğunuda anlayamıyomusunuz anlamış değilim luffye tüm gücümü kullanacağım diyip araya vista gibi biri tarafından engellenen bi adam veya yaşlı ölü wb den bile kendisini güçsüz gören bi adama shanksı ölümün eşiğine getirir tanısı koymak saçma.

Marinefordda mihawktan bile rezil duruma düşen sengokuya en azından wb ve roger tarafından respect atıldı ama mihawka respect atan bi karakter yok bi ünvanı var bununda shanksla kıyas edilişinden kılıç yeteneğine itafen verildiği ortada somut bişiy görüp duymadan böyle net konuşmanız saçma geliyor.
Sizinki kadar saçma değil.Shanks savaşı durdurdu Mihawk Vista'yla oyalandı demişsin.Yani daha önce milyon kere söylenen o kadar alakasız argümanlar ki neyse es geçiyorum.

Mihawk'ın Shanks dengi çıkacağı %99 gibi bir şey.Küsuratını tartışabiliriz en fazla.

Bulunduğu birlik ve ekip hükümete tehdit?
Bu bizzat sengoku ve tsuru tarafından vurgulandı hatta öyleki direk bunları ortadan kaldırmalıyız dendi gidip yonkoulara bile böyle bişiy demediler çapraz lonca hükümete yonkoulardan bile fazla tehdit oluşturuyor.

Bulunduğu ekipteki tek kayda değer adam Mihawk zaten. Adam tek başına tehdit olabiliyor. Kendi tayfasını kursa Shanks'ı geçermiş demek ki.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık