Aramaki , kizarunun ayakkabı boyasıyla karartmış kılıcı diye duydumZoro'nun bile bu adamı yenebileceğini sanmıyorum. Gelmiş geçmiş en büyük kılıç ustası Mihawk. Zaten Ryuma ve Aramaki ile beraber 3 kara kılıç ustası var. Çok değiller.
Aramaki , kizarunun ayakkabı boyasıyla karartmış kılıcı diye duydumZoro'nun bile bu adamı yenebileceğini sanmıyorum. Gelmiş geçmiş en büyük kılıç ustası Mihawk. Zaten Ryuma ve Aramaki ile beraber 3 kara kılıç ustası var. Çok değiller.
Yamulmuyorsam bu varEn güçlü kutsal ejder ailesinin oğlu. Yıllar geçti şu gözlere benzeyen bir tek Im çıktı. Onunla akraba çıkarsa şaşırmam.
Anlık olarak böyle olan var, sürekli bu şekilde görmüyoruz. Mihawk ve Im'ın bağı çıkar mı bilinmez, ama mangadaki göz renkleri bile aynı. Animenin aksine Mihawk'ın mangadaki göz rengi kırmızı.Yamulmuyorsam bu var
Ben şeytani bir aura gibi bir şey gelebileceğini düşünüyorum. Burada Zoro'nun malum ifadesi de anlam kazanabilir belki..Anlık olarak böyle olan var, sürekli bu şekilde görmüyoruz. Mihawk ve Im'ın bağı çıkar mı bilinmez, ama mangadaki göz renkleri bile aynı. Animenin aksine Mihawk'ın mangadaki göz rengi kırmızı.
Anlık olarak böyle olan var, sürekli bu şekilde görmüyoruz. Mihawk ve Im'ın bağı çıkar mı bilinmez, ama mangadaki göz renkleri bile aynı. Animenin aksine Mihawk'ın mangadaki göz rengi kırmızı.
Cavendish miydi neydi çift kişilikli olan.Gözleri böyle olan birisi daha vardı, renk farklı ama yine bu şekilde çizgili.
Cavendish miydi neydi çift kişilikli olan.