Üye silindi 2842
Kendi ifadesi. Ben onun yalancısıyım:dHee tamam. O zaman kesin ciddidir @kekomancer. Aferin knk.
Kendi ifadesi. Ben onun yalancısıyım:dHee tamam. O zaman kesin ciddidir @kekomancer. Aferin knk.
Belki Zoro adada bunu dövdü. Dedi ki sende benim idölüm olacak t*şak yokmuş. Ben bu saatten sonra amirale yürürüm hacı dedi. Aldı ünvanı.Bu arada Mihawk'ın 925'teki tanıtım böyleyken:
,![]()
956'daki tanıtımı böyle:
![]()
Denizcilerin Lordlara olan bakışı değişince Mihawk'ın unvanı da kaldırılmış mıdır acaba?
Oda da yanlış yazmış ilkinde ikincide düzeltti bu yanlışını. 
Keyfi olarak oraya geldiğini düşünüyorum.Adam ter idmanı yapmaya gelmiş bildiğin.Mihawk'ın Mf'de ciddi olduğunu mu düşünüyorsun ?
İyi sen şanslısın görmüşsün. Ben terlediğini de görmedimKeyfi olarak oraya geldiğini düşünüyorum.Adam ter idmanı yapmaya gelmiş bildiğin.
Adam keyif adamı toplantıya bile geldiğine şaşırıyorlardı o derece beklemiyorlar kaldı ki savaşa gelipte ciddi savaşsınİyi sen şanslısın görmüşsün. Ben terlediğini de görmedim@kekomancer kan revan içinde görmüş herhalde. Asıl ona sormak lazım.

Savaş alanındaki ezeli rakibi Vista da dudağı bile patlamadan savaşı bitirmişti:dİyi sen şanslısın görmüşsün. Ben terlediğini de görmedim@kekomancer kan revan içinde görmüş herhalde. Asıl ona sormak lazım.
Bi sal bizi be kardeşSavaş alanındaki ezeli rakibi Vista da dudağı bile patlamadan savaşı bitirmişti:d

Yeni üyeleri yalan yanlış yönlendirmenize izin verememBi sal bizi be kardeş![]()