Kendi ifadesi. Ben onun yalancısıyım:dHee tamam. O zaman kesin ciddidir @kekomancer. Aferin knk.
Kendi ifadesi. Ben onun yalancısıyım:dHee tamam. O zaman kesin ciddidir @kekomancer. Aferin knk.
Belki Zoro adada bunu dövdü. Dedi ki sende benim idölüm olacak t*şak yokmuş. Ben bu saatten sonra amirale yürürüm hacı dedi. Aldı ünvanı. Oda da yanlış yazmış ilkinde ikincide düzeltti bu yanlışını.Bu arada Mihawk'ın 925'teki tanıtım böyleyken:
,
956'daki tanıtımı böyle:
Denizcilerin Lordlara olan bakışı değişince Mihawk'ın unvanı da kaldırılmış mıdır acaba?
Keyfi olarak oraya geldiğini düşünüyorum.Adam ter idmanı yapmaya gelmiş bildiğin.Mihawk'ın Mf'de ciddi olduğunu mu düşünüyorsun ?
İyi sen şanslısın görmüşsün. Ben terlediğini de görmedim @kekomancer kan revan içinde görmüş herhalde. Asıl ona sormak lazım.Keyfi olarak oraya geldiğini düşünüyorum.Adam ter idmanı yapmaya gelmiş bildiğin.
Adam keyif adamı toplantıya bile geldiğine şaşırıyorlardı o derece beklemiyorlar kaldı ki savaşa gelipte ciddi savaşsınİyi sen şanslısın görmüşsün. Ben terlediğini de görmedim @kekomancer kan revan içinde görmüş herhalde. Asıl ona sormak lazım.
Savaş alanındaki ezeli rakibi Vista da dudağı bile patlamadan savaşı bitirmişti:dİyi sen şanslısın görmüşsün. Ben terlediğini de görmedim @kekomancer kan revan içinde görmüş herhalde. Asıl ona sormak lazım.
Bi sal bizi be kardeşSavaş alanındaki ezeli rakibi Vista da dudağı bile patlamadan savaşı bitirmişti:d
Yeni üyeleri yalan yanlış yönlendirmenize izin verememBi sal bizi be kardeş