Luffy ve ID kaçaklarıyla da savaşmak antlaşma da yoktu. Onlarla da savaşmasaydı keşke. :/
Mihawk, sadece Shanks'ı belirtmiş de olabilir. Biliyor bile olabilir geleceğini.
Luffy ve ID kaçaklarıyla da savaşmak antlaşma da yoktu. Onlarla da savaşmasaydı keşke. :/
Değer verdiği kişiyi katletmek veya karşısında durmak istememiştir. Garp'ı gördükten sonra 'bu kadar gavatlıkta fazla ama' deyip Shanks gelince oradan ayrılmıştır.Mf de shanks'i görünce evde sevgilim beni bekler bahanesiyle kaçmasını asla unutamayacağım.
Değer verdiği kişinin en çok değer verdiği insana (luffy'e) üzgünüm ama gücümü esirgemiyeceğim diyen adam bu. :/Değer verdiği kişiyi katletmek veya karşısında durmak istememiştir. Garp'ı gördükten sonra 'bu kadar gavatlıkta fazla ama' deyip Shanks gelince oradan ayrılmıştır.
Dıdımım dıdısının dıdısı...Değer verdiği kişinin en çok değer verdiği insana (luffy'e) üzgünüm ama gücümü esirgemiyeceğim diyen adam bu. :/
Zoro'yu küçük görmüyorum. Anlatmak istediğim anlaşılmıştır diye ümid ediyorumOlmaz ki ama. Zoro'yu küçük gören bir DnS Biz bu yola Zoro ile baş koyduk, Mihawku alacağına inanıyorum yeşil yiğidimin.
İlk shichi teklifini kabul ederken bunu şart koşmuş da olabilir. Mantıklı.@Chris
Mangaya baktım ''Beyazsakal ile dövüşmeyi kabul ettim ama, Shanks ile dövüşmeyi ''asla'' kabul etmedim'' diyor. Sanırım bununla konuşulmuş Shanks'ın geleceği. Yoksa ''asla'' kabul etmedim gibi bir kelime kullanmazdı diye düşünüyorum.
İlk shichi teklifini kabul ederken bunu şart koşmuş da olabilir. Mantıklı.