Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 349 76.4%
  • Sevmem

Kullanılan: 108 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    457
Yarasaların başında da batman var yarasalar kırbaçlıyor değil mi ? :oleyo:

Açtığımız konuların alternatifi yoktur; türünün tek örneğidir  :fool: İşin şakası bir yana kılıç ustalarında haki ne gezsin diyen zihniyet daha haki olayını sindirebilmiş değil. Kayığa küreğe şeytani güç ve enerji desek kafayı kırarlar. Biz ona golf stream, oyoşiyo, benguela akıntıları diyelim. Allahın işleri :fool:
Şu da olabilir.

İçeride Mihawk'ın kılıcından kullanan büyük maymun var.Kaslarına kuvvet küreği çekip duruyor iç bölmeden.Her mil başı muz ödülünü afiyetle mideye indiriyor.Köpek gibi şartlamış maymunu o şekilde yolculuk yapıyor. :D
Maymun zaten taklitçi sürekli Mihawk ile seyahat ettiği için adaya dönünce onun gibi büyük kılıç yapıp kılıç ustası oluyor. :D

Öncelikle, Enma'dan sonra sıradan ya da daha basit bir dereceli kılıç göreceğini düşünen var mı?

Enma'yı Wano'daki hiç kimse kullanamıyor, Kinemon, Ashura ve diğerleri. Buradan yola çıkarak savunduğum şey şu, en iyi on iki kılıçtan birini kullanmak için çok daha güçlü olman gerekiyor. Mesela Zoro'ya şu an Yoru'yu versen kullanamaz gibi. Seriide en iyi dereceli kılıçları kullanan karakterlerden biri Wb, diğeri Mihawk. Belki Roger, Sahanks ve kel groseinin kullandığı kılıçlar da bu gruptandır. Yani bu tip kılıçları kullanabilmek için hayli güçlü olman gerekiyor, Enma'da bunu çok net gördük. Ashura'ya versen o kılıcı al kullan diye, gider duvarına asar, kullanamaz :D En iyi on iki kılıcı kullanabilmek için ise çok çok daha güçlü olman gerekiyor, böyle düşünüyorum.

Sonuca gelecek olursak, bu bakış açısı ile değerlendirdiğimde Mihawk'ın besin zincirinin en tepesindeki karakterlerden biri olduğunu düşünüyorum. Yol yakınken haterler, siz de böyle düşünseniz iyi olur.

Öncelikle, Enma'dan sonra sıradan ya da daha basit bir dereceli kılıç göreceğini düşünen var mı?

Enma'yı Wano'daki hiç kimse kullanamıyor, Kinemon, Ashura ve diğerleri. Buradan yola çıkarak savunduğum şey şu, en iyi on iki kılıçtan birini kullanmak için çok daha güçlü olman gerekiyor. Mesela Zoro'ya şu an Yoru'yu versen kullanamaz gibi. Seriide en iyi dereceli kılıçları kullanan karakterlerden biri Wb, diğeri Mihawk. Belki Roger, Sahanks ve kel groseinin kullandığı kılıçlar da bu gruptandır. Yani bu tip kılıçları kullanabilmek için hayli güçlü olman gerekiyor, Enma'da bunu çok net gördük. Ashura'ya versen o kılıcı al kullan diye, gider duvarına asar, kullanamaz :D En iyi on iki kılıcı kullanabilmek için ise çok çok daha güçlü olman gerekiyor, böyle düşünüyorum.

Sonuca gelecek olursak, bu bakış açısı ile değerlendirdiğimde Mihawk'ın besin zincirinin en tepesindeki karakterlerden biri olduğunu düşünüyorum. Yol yakınken haterler, siz de böyle düşünseniz iyi olur.
İrade gücü de çok yüksek olmalı büyük ihtimalle.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık