Mihawk'ın bıyıkları bile haki. Yoru adam olsun!Ağzını toplayasın! İtiş gücü sağlıyor reis. Yoksa Mihawk dümendir, Yoru kaptan. O yüzden arkada duruyor.
Şaka bir yana, ciddi cevap gelmedi. KF bitmiş.
Mihawk'ın bıyıkları bile haki. Yoru adam olsun!Ağzını toplayasın! İtiş gücü sağlıyor reis. Yoksa Mihawk dümendir, Yoru kaptan. O yüzden arkada duruyor.
O avatarla bıyık+haki kavramını başkasına atfetmen de ne bileyimMihawk'ın bıyıkları bile haki. Yoru adam olsun!
Mihawk vampir olduğu için büyü gibi mistik işlerle de uğraşıyor. Farkındaysan yeşil yeşil mumlar yanıyor. O mumlara okuyup üflemiş Mihawk ve işte o sayede mumlar motor görevi görüyor.Mihawk'ın bıyıkları bile haki. Yoru adam olsun!
Mihawk bitti, şimdi de Babalık'a mı sallıyorsun? Yazıklar olsun.O avatarla bıyık+haki kavramını başkasına atfetmen de ne bileyim
İşte aradığım cevap.Mihawk vampir olduğu için büyü gibi mistik işlerle de uğraşıyor. Farkındaysan yeşil yeşil mumlar yanıyor. O mumlara okuyup üflemiş Mihawk ve işte o sayede mumlar motor görevi görüyor.
Şeytani güç ve enerji. O kadar konu açtık la unuttun mu ?Biri bana ciddi şekilde bu adamın kayığının nasıl hareket ettiğini açıklasın lütfen.
Ne şeytanisi ne enerjisi.Kayığın iç bölmesinde yarasalar var sağa sola kanat çırptıklarında hareket ediyor.Şeytani güç ve enerji. O kadar konu açtık la unuttun mu ?
Unutmadım reis. Belki alternatif fikir bulurum diye yazdım ama yok.Şeytani güç ve enerji. O kadar konu açtık la unuttun mu ?
Skypieda katran mi kadran mi ne vardı Shanks hediye etmistir. Onunla yapiyodurUnutmadım reis. Belki alternatif fikir bulurum diye yazdım ama yok.