Zoro, enma ile kaidoyu kesince bunlar Zoro > Mihawk demeye başlarlar bak görMihawk da çocukken kendisini etkileyen bir olay yaşamış ki erkenden başlamış kılıç kullanılanmaya.

Zoro, enma ile kaidoyu kesince bunlar Zoro > Mihawk demeye başlarlar bak görMihawk da çocukken kendisini etkileyen bir olay yaşamış ki erkenden başlamış kılıç kullanılanmaya.
Zoro sadece enmayla King'i bile yenemez.Zoro, enma ile kaidoyu kesince bunlar Zoro > Mihawk demeye başlarlar bak gör![]()
Mihawk'da haki yoktan sonra kaldıramazlar bence.Zoro, enma ile kaidoyu kesince bunlar Zoro > Mihawk demeye başlarlar bak gör![]()
Ben de beklemiyorum şahsen.Her şeyi geçtim, Mihawk'ta kral haki olmadığına nasıl karar verdin?![]()
Arc sonuna doğru sağ kol dersin sen bu gidişleHadi seni kırmıyım 6.tumen olsun ne farkeder? Hee suan Enma'yi aldi diye yukselmistir orasi ayri :/
Genelde lider kalibresinde olan adamlarda gösterdiler.Ya kral ya kaptan gibi.Mihawk boş beleş takılıyor.Birincisi, Zoro'da çıkacak.İkincisi, onunla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Doflamingo ve Hancock'tan sonra bekliyorum ben. Özellikle artık her üst seviye karakterde de çıkmaya başladı. Olmazsa ayıp olur.
Kese biçe devam eder. Kankası Shanks'la takılır.Denizcilerle olan bağı koptu, yoluna ne şekilde devam eder bir fikriniz var mı?
İnanılmaz güzel olmuş, şapka çıkardımZoro, Kaido’yu yarıp geçtiğinde de böyle küçümsenir umarım(Bu arada Zoro dan bahsediyorum küçümsenir diye)
![]()
Mihawk zoro arasındaki fark şu anda sence nedir ve bu arc sonu fark ne kadar kapanır merak ediyorum yorumunuArc sonuna doğru sağ kol dersin sen bu gidişle![]()