Zaten dönemleri farklı. Alakaları bile yok.Roger'dan Mihawk'a ekmek çıkmaz yalnız. Her yumruk kullanan Garp'tan ekmek yiyemediği gibi her kılıç kullanan da Roger'dan ekmek yiyemez. :/
Zaten dönemleri farklı. Alakaları bile yok.Roger'dan Mihawk'a ekmek çıkmaz yalnız. Her yumruk kullanan Garp'tan ekmek yiyemediği gibi her kılıç kullanan da Roger'dan ekmek yiyemez. :/
Zaten dönemleri farklı. Alakaları bile yok.
Dönemleri aynı çıkmasa bile WB gibi bir kılıçustası var ben dünyanın en güçlü adamı hemi de kılıç ustası sonuçta en iyilerinden kılıç kullanıyor ve çarpıştırıyor. Neden DEİKU ünvanı yok bu adamınZaten dönemleri farklı. Alakaları bile yok.
Neyin kısaltması bu en iyi kılıç ustası mı ? En iyi kılıç ustası yada en güçlü kılıç ustası çıkarsa şaşırmam o dönem için.Shanks kaptanından görüp kılıç ustası olmuş olabilir.Adam slash bile atıyorsa mümkün.Mihawk Shanks yaşındayken zaten ünvanın birinde olması gerek.Roger WSS çıkmazsa WSS'nin akıbeti ne olacak?
Ryuma gibi kılıcı kalıcı şekilde kararttıysa gayet ekmek yer Mihawk.Roger'dan Mihawk'a ekmek çıkmaz yalnız. Her yumruk kullanan Garp'tan ekmek yiyemediği gibi her kılıç kullanan da Roger'dan ekmek yiyemez. :/
Kılıç ustası değil demek ki. Bildiğimiz kılıç kullanmayanları o kategoriye sokmuyor olabilir. Ayrıca bu sorunun cevabı bende değil. :/Dönemleri aynı çıkmasa bile WB gibi bir kılıçustası var ben dünyanın en güçlü adamı hemi de kılıç ustası sonuçta en iyilerinden kılıç kullanıyor ve çarpıştırıyor. Neden DEİKU ünvanı yok bu adamın
Mihawk'ta Roger veya Ryuma'nın çapının yarısı bile var mıdır acaba? Bilemedim.Ryuma gibi kılıcı kalıcı şekilde kararttıysa gayet ekmek yer Mihawk.
Saç renkleri benzemiyor işte. Birinin gözü gitmiş, yeşil saçlı, ağzında kılıçla geziyor. Luffy lastik oğlan. Hiç benzemiyorlar ki birbirlerine benzetelim.Çok benzerlikleri var reis, öyle deme. Saç renginden benzerlik bulan sen, buna da bir şeyler bulursun.
Bence çok benzerlikleri var ama bu konuda ciddi olmadığım ve senin o konunu da ciddiye almadığım için uğraşmayacağım. Roger ile Zoro'nun benzer yönlerini senin o meşhur konuna yazmıştım. (Geyiğine.) Aç, bak istersen.Saç renkleri benzemiyor işte. Birinin gözü gitmiş, yeşil saçlı, ağzında kılıçla geziyor. Luffy lastik oğlan. Hiç benzemiyorlar ki birbirlerine benzetelim.
WSS = Word's strongest swordsmanNeyin kısaltması bu en iyi kılıç ustası mı ? En iyi kılıç ustası yada en güçlü kılıç ustası çıkarsa şaşırmam o dönem için.Shanks kaptanından görüp kılıç ustası olmuş olabilir.Adam slash bile atıyorsa mümkün.Mihawk Shanks yaşındayken zaten ünvanın birinde olması gerek.
Ryuma gibi kılıcı kalıcı şekilde kararttıysa gayet ekmek yer Mihawk.
Roger ile Zoro'nun benzer yönleri varmış demek, o da güzel bir fan fantezisiymişBence çok benzerlikleri var ama bu konuda ciddi olmadığım ve senin o konunu da ciddiye almadığım için uğraşmayacağım. Roger ile Zoro'nun benzer yönlerini senin o meşhur konuna yazmıştım. (Geyiğine.) Aç, bak istersen.
Senin fantezilerin karşılık olarak, espri amaçlı yazmıştım. En fazla seninki kadar eğlenceli olduğunu düşünüyorum.Roger ile Zoro'nun benzer yönleri varmış demek, o da güzel bir fan fantezisiymiş
Zoro dediğin belkide hem Luffy hemde Roger ile hiçbir alakası olmayan bir adam, Luffy'nin kazanması için bütün hayalinden vazgeçen Luffy'nin emir eri, çok ciddi takılan huysuz bir adam Zoro...