Basıyor adamlığı yürütüyor kayığı, ne sanıyorsunuz siz Mihawk'ıUnutmadım reis. Belki alternatif fikir bulurum diye yazdım ama yok.
Basıyor adamlığı yürütüyor kayığı, ne sanıyorsunuz siz Mihawk'ıUnutmadım reis. Belki alternatif fikir bulurum diye yazdım ama yok.
Yarasaların başında da batman var yarasalar kırbaçlıyor değil mi ?Ne şeytanisi ne enerjisi.Kayığın iç bölmesinde yarasalar var sağa sola kanat çırptıklarında hareket ediyor.
Açtığımız konuların alternatifi yoktur; türünün tek örneğidir  İşin şakası bir yana kılıç ustalarında haki ne gezsin diyen zihniyet daha haki olayını sindirebilmiş değil. Kayığa küreğe şeytani güç ve enerji desek kafayı kırarlar. Biz ona golf stream, oyoşiyo, benguela akıntıları diyelim. Allahın işleriUnutmadım reis. Belki alternatif fikir bulurum diye yazdım ama yok.
İstediği yöne nasıl çeviriyor?Skypieda katran mi kadran mi ne vardı Shanks hediye etmistir. Onunla yapiyodur
Bence gözleriyle nereye bakarsa kayık oraya gidiyor. Bir çeşit bağlantı.Basıyor adamlığı yürütüyor kayığı, ne sanıyorsunuz siz Mihawk'ı
Hayret-i mucip.Açtığımız konuların alternatifi yoktur; türünün tek örneğidir  İşin şakası bir yana kılıç ustalarında haki ne gezsin diyen zihniyet daha haki olayını sindirebilmiş değil. Kayığa küreğe şeytani güç ve enerji desek kafayı kırarlar. Biz ona golf stream, oyoşiyo, benguela akıntıları diyelim. Allahın işleri
Ayağını suya sokuyor. Oradan yönlendiriyor çevirerekİstediği yöne nasıl çeviriyor?
İkna oldum.Ayağını suya sokuyor. Oradan yönlendiriyor çevirerek
Bu da mantıklıAyağını suya sokuyor. Oradan yönlendiriyor çevirerek
Şu da olabilir.Yarasaların başında da batman var yarasalar kırbaçlıyor değil mi ?
Açtığımız konuların alternatifi yoktur; türünün tek örneğidir  İşin şakası bir yana kılıç ustalarında haki ne gezsin diyen zihniyet daha haki olayını sindirebilmiş değil. Kayığa küreğe şeytani güç ve enerji desek kafayı kırarlar. Biz ona golf stream, oyoşiyo, benguela akıntıları diyelim. Allahın işleri
İstediği yöne nasıl çeviriyor?
Görselle destekledin, güzel.