Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 349 76.4%
  • Sevmem

Kullanılan: 108 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    457
Mihawk-un ünvanı nasıl aldığını size anlatayım bu arkadaş shanks-ı 2 kolu varken bir ara yenmiş galiba ama sonra 13 yıldır tek kollu shanks ile hiç dövüşmemiş dövüşseler shanks kellesini zoro-ya verir en iyi kimmiş haberin olsun diye getirdim der neyse işte bu shanks yonkou ünvanına sahip olunca zamanında shanks-ı yenen kişiyi dünya hükümeti en iyi kılıç ustası diye tanıtmıştır insanları yeni korsanları korkutmak için bildiğiniz üzere mihawk grand line-da en güçsüz deniz east blue-da takılıyor bu mihawk olayını buggy-ye benzetebiliriz sırf roger tayfasında bulunmuş olması sayesinde shichibukai yaptılar neden roger ismiyle yeni korsanları korkutmak için ... :flaugh:

@Sir Crocodile Sen son zamanlarda Mihawk konularında çok sivriliyorsun bak, dikkatli ol. Yakında ödülü açıklanacak. Üzülme sonra. :D
Bence o konuda da Mihawkcılar üzülecekler. Büyük hayal kırıklığı olacak onun için bazı arkadaşlar bunu anlayıp ödül konusunu düşük tutmaya başladılar ama o bile kurtarmayacak muhtemelen. Neyse dediğin gibi yakındır da görürüz durumları. :D

Bence o konuda da Mihawkcılar üzülecekler. Büyük hayal kırıklığı olacak onun için bazı arkadaşlar bunu anlayıp ödül konusunu düşük tutmaya başladılar ama o bile kurtarmayacak muhtemelen. Neyse dediğin gibi yakındır da görürüz durumları. :D
Ödül konusunda da patlarsa bu adamdan bir şey çıkmaz daha. Ben 1.5-2 milyar arası bekliyorum. Sebebini de daha önce çok açıkladım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık