Bak öncelikle şunu söylemek istiyorum; Mihawk’ı sadece Zoro’nun rakibi diye övmüyorum. Zoro zaten alıp başını gidecek o kesin. Ama ortada hala kesin bir şey yokken bu söylemler çok fazla bence.
Bak şimdi; tayfan olmadan yonko olamazsın bu bir gerçek çünkü yonko bir oluşum. Wb’nin dediği şeyde güç var evet ama bu Shanks ile ilgili adamın tayfası var ama Mihawk’ın yok. Sonrasında dövüşmemişler diyorsun ama benim dediğim de manga da olan bir gerçek. Shanks kendi direk o yüzden mi geldin diyor? Eee yonko değil misin sen? Bu adam senle aşık atamaz ise neden soruyorsun? Sonrası daha ilginç Mihawk tek kollu biri ile dövüşmem ben diyor ve bakıyoruz ki Shanks kolunu bıraktığı zaman diliminde Yonko değilmiş. Şimdi nasıl oluyorda güç farkı çıkıyor bu olaydan?
Mihawk’ın hala kara kılıcı ve unvanı yanında. Bakalım bundan sonra ne olacak. Eğer güçsüzse ki sanmıyorum. Zaten bu ortaya tamamen çıkacak yakında. Yani bu adam sizin dediğiniz gibi şuan patlasaydı burada toz pembe yorumlar yapmazdım Mihawk için