@Eric Cartman Seni anlıyorum ama o muameleyi yapan ben değilim, bulunduğumuz konu içerisinde bir sürü bulabilirsin o arkadaşlardan.
Ben aralık verdim. 1.5 de olsa sıkıntı yok benim için. Aşağısı sıkıntı.Bütün fanları da tükürür sanırım Benim beklentim o ya. 1.5 milyarı bilemem de sizin beklediğiniz gibi 2 milyar çıkarsa zaten net yanılmış olurum. Amiral seviyesinde beklemiyorum çünkü ben, maks. sağ kol.
Adam bir şey yapmamış ama tehdit diye bir şey var. Bu adam gerçekten çok güçlüyse, ne olursa olsun bir tehdittir. Ödülü düşük olursa, tehdidi de düşük demektir. Ben böyle yorumlarım şahsen.Lordların ödülü eskiden donduğu için uçuk ödüller görmeyeceğiz.Fazla takılmayın.10 sene donmuş ödül 2 günde milyar üstü zor olur nasıl olsun ki olay bile çıkarmadan adamlar.Oradan sadece lord sıralaması dışında birşey çıkmaz yani.
Mihawk'a haksızlık bu. Belli olmayan şeyler varken pişman edebilir bu insanı.@Eric Cartman Seni anlıyorum ama o muameleyi yapan ben değilim, bulunduğumuz konu içerisinde bir sürü bulabilirsin o arkadaşlardan.
Adamlar eğleniyor. Güçlü çıkarsa he tamam deyip geçerler.Mihawk'a haksızlık bu. Belli olmayan şeyler varken pişman edebilir bu insanı.
Bana her zaman doğmuştu fakat bazilari üstüne yorgan çekip görmek istemiyordu onu o kadar.Tamam aga da şimdi Mihawk da o dönem en güçlü kılıç ustası olmamaış olsa bu dengelemez mi?
Şimdi ben Zoro'nun hedefindeki adamın aslıda Shanks ile yonko değilken dövüştü bu pek marifet değil diye gömüleceğini hiç sanmıyorum. Shanks kadar güçlü olmasa da adama hakisiz Luffy'yi kovalayan Smoker muamelesi de yapılmamalı.
@Sir Crocodile sana da gün doğdu sanırım. xd
Kesinlikle bu bir değil ikinci kez söyleniyor, Oda bunun altını kesinlikle doldurmalı. Akainu, Brannew elimizde patlayabilir bu durum diyorlar. Ödül olarak çok bir şey beklenmemeli.Adamlar 4 imparatorun hepsine karşı bu 7 ismi artık dengelemek için kullanamayacağız diyor siz tornavida diyorsunuz ne diyeyim. Demek tartıda biraz ağırlıkları vardı o anlam çıkıyor.Çöp olsalar demeyecekleri bir laf.
Öyle değil işte Jinbei bir Chinjao etmez mi hayli hayli etmesi lazım.Ama yeni ödülü 500 bile vermediler bir anda.Ben aralık verdim. 1.5 de olsa sıkıntı yok benim için. Aşağısı sıkıntı.
Adam bir şey yapmamış ama tehdit diye bir şey var. Bu adam gerçekten çok güçlüyse, ne olursa olsun bir tehdittir. Ödülü düşük olursa, tehdidi de düşük demektir. Ben böyle yorumlarım şahsen.