Evet tam da o sahne. Artık böyle yetenekler garip karşılanmaz seride.Marineford'da Luffy'nin kollarının kesileceğini görmesinden bahsediyorsan orada ben de Mihawk'ın yeteneği sayesinde bunu Luffy'e gösterdiğini düşünüyordum.
Evet tam da o sahne. Artık böyle yetenekler garip karşılanmaz seride.Marineford'da Luffy'nin kollarının kesileceğini görmesinden bahsediyorsan orada ben de Mihawk'ın yeteneği sayesinde bunu Luffy'e gösterdiğini düşünüyordum.
+1Marineford'da Luffy'nin kollarının kesileceğini görmesinden bahsediyorsan orada ben de Mihawk'ın yeteneği sayesinde bunu Luffy'e gösterdiğini düşünüyordum.
Gözüktüğü bölümlerde de gözüne özellikle vurgu yapılıyor. Bu yeteneği haki ve gözleri ile kesin alakalı.Evet tam da o sahne. Artık böyle yetenekler garip karşılanmaz seride.
Mihawk'ın kafasındaki Korsanlar Kralı sence nedir o zaman? 4 yol poneglifini bulan kişi mi? Öyle olduğunu varsayalım, şu an 2 poneglif 2 farklı imparatorda değil mi? O zaman onları alabilmek için de minimum onlar kadar güçlü olmak gerekmiyor mu?Korsanlar kralı=En güçlü korsan=Dünyanın en düz mantığı.
Ben amiral seviyesinin forumda biraz düşük görüldüğünü düşünüyorum. Bu adamlar sadece aşırı güçlü meyveler ve fiziksel güç değil, gelişmiş silahlanma ve geleceği görme de gösterdiler. Belli ki amiral olmak için şart bunlar. Koramiraller için hakinin şart olduğunu düşününce, üst rütbesinde de gelişmiş haki kullanımının şart olması şaşırtıcı değil. Herhangi bir sağ kol, herhangi bir amirale karşı bir müddet dayanabilir ama amirallerin, sağ kolun bir tık üstü olarak görülmesini yanlış buluyorum.Zaten adam korsan değil ki. Korsana uyan hiç bir tarafı yok. Diyelim ki korsan Oda karakterin buralara kadar geleceğini düşünmemiş olabilir yani o kısımda retcon yiyebilir. Şu geldiğimiz durumda dediğin gibi minimum Amiral seviyesi etmesi lazım. Bu kadar gizem kasılıp sonra basitinden bir Amiral seviyesi de tatmin etmez açıkçası. Ama karakterin işlenmesi geciktikçe gücünün arttığını hissedebiliyorum
Beyazsakal gibi bir adam var,en az Kk kadar güçlü.Mihawk'ın kafasındaki Korsanlar Kralı sence nedir o zaman? 4 yol poneglifini bulan kişi mi? Öyle olduğunu varsayalım, şu an 2 poneglif 2 farklı imparatorda değil mi? O zaman onları alabilmek için de minimum onlar kadar güçlü olmak gerekmiyor mu?
Hocam, Mihawk'un "Korsanlar Kralı olmak, beni geçmekten daha zor" lafından sen ne anlıyorsun? Mihawk, kendisinden güçsüz birinin Korsanlar Kralı olabileceğini düşünüyor mudur sence? Benden güçlü olmak bile yetmez anlamında söyledi açıkça. Korsanlar Kralı en güçlü korsan demedim ben zaten, Mihawk'un dediğinden kendisinin en güçlü korsan olmadığını çıkarttım sadece.Beyazsakal gibi bir adam var,en az Kk kadar güçlü.
Korsanlar krali olmak istemeyen,başka amacı olan insanlar da olabilir.
Belki Ryuma da çok güçlu bir adamdı ve ya Dragon,ve ya hükümetten çok güçlü biri olabilir.
Garp"da çok güçlu bir adam.
@Cavitq11Olur da şu soruya o utanç verici malum klişe cevabı verirsen çekeceğin var benden haberin olsun.Hocam, Mihawk'un "Korsanlar Kralı olmak, beni geçmekten daha zor" lafından sen ne anlıyorsun?
Korsanlar krali=en güçlü adama karşıydım ben halbuki konu farklı yerlere gitti.@Cavitq11Olur da şu soruya o utanç verici klişe malum cevabı verirsen çekeceğin var benden haberin olsun.