Mihawk'ın savaşı olursa gösterilir mi bilmiyorum ama o zaman için olası bir iddiaya girebiliriz adaşVarını yoğunu bas alt seçeneğine.
Batmışken tam bat bari.Seri bitene kadar Kata fanlığı yapmamış olursun.![]()

Son düzenleme:
Mihawk'ın savaşı olursa gösterilir mi bilmiyorum ama o zaman için olası bir iddiaya girebiliriz adaşVarını yoğunu bas alt seçeneğine.
Batmışken tam bat bari.Seri bitene kadar Kata fanlığı yapmamış olursun.![]()
Ciddi değilim yahu ne iddiası.Mihawk'ın savaşı olursa gösterilir mi bilmiyorum ama o zaman için olası bir iddiaya girebiliriz adaşMihawk'ın silahlanmasının>>gözlemi olduğu bariz iken geleceği gösterebilmesi imkansız bir şey.Dof'un sağ kol ayarı olduğunu iddia etmediğim için batmış sayılmıyorum bu arada
Ha o bile bunun yanında daha ihtimalli bana göre orası ayrı.
Öyle bir şey demedimCiddi değilim yahu ne iddiası.Ama Mihawk gözlem hakide iyi değil demek baya iddialı bir laf orası kesin.
Ray'in veya Oden'in istisna olduğunu söylememe gerek olmadığını düşündüm.VarmışOna bakarsan ray'de sağ kol. Ah Antagra ah..
Kılıcını çekerken, yanlışlıkla yolladığı yeşil ışını mı diyorsun ? O aslında slash mıymış? Şu an Jozu'nun değeri arttı gözümde. Dof ve Croco'nun, üstünde altın günü(@Monkey D. ChrisTek bir slash’ına Jozu ıkındırdı be adam daha ne yapsın??? Ksksksks
Hahahaha İyiymiş buKılıcını çekerken, yanlışlıkla yolladığı yeşil ışını mı diyorsun ? O aslında slash mıymış? Şu an Jozu'nun değeri arttı gözümde. Dof ve Croco'nun, üstünde altın günü(@Monkey D. Chris) yaptığı bir çöp olarak görürdüm kendilerini.
Çöpe bak Hem Croco'dan hem Dof'tan güçlü.Kılıcını çekerken, yanlışlıkla yolladığı yeşil ışını mı diyorsun ? O aslında slash mıymış? Şu an Jozu'nun değeri arttı gözümde. Dof ve Croco'nun, üstünde altın günü(@Monkey D. Chris) yaptığı bir çöp olarak görürdüm kendilerini.