Yanacaksak Kata'dan yanalım sıkıntı yok.Girme, yanarsın.![]()
Yanacaksak Kata'dan yanalım sıkıntı yok.Girme, yanarsın.![]()
Tek bir slash’ına Jozu ıkındırdı be adam daha ne yapsın??? KsksksksSeviye baya farklı sanırım daha adamlarını geçemedi jsdajsadfs
Avucuyla karşıladı onu napıcaz asjdfsdfTek bir slash’ına Jozu ıkındırdı be adam daha ne yapsın??? Ksksksks
Fark etmiyor seride anca çöplere diş geçirebiliyorJozu belki adam'ın anti'sidir. Nereden biliyorsun?![]()
Vistaya bak bee Yonkou durduruyor ahhahhaMarco git Vista durdur diyor yav Mihawk için ahahaha.
Olay sanırım göğüs kılında. Mihawk oraya odaklıyken, çakıveriyordur slash'i.Fark etmiyor seride anca çöplere diş geçirebiliyor
Vistaya bak bee Yonkou durduruyor ahhahha
Amiral seviyesine fitim. Üstü tuz biber.Akainu Croco'yla kapışmadı yine deAynı Mihawk dövüşü erteleyelim de diyor.Dünyanın en güçlü adamı ile aramızdaki farkı görmek istiyorum deyip slashi de engelleniyor.Mihawk'ın kendisi ile arasındaki farkı merak ettiği adama zayıf bir saldırısını yollamayacağı da malum
Demem o ki Mihawk güçlü adam falan ama yonko veya üstü beklememek lazım bana kalırsa.
@Monkey D. Chris Mihawk gözleri kör iken etrafını görebilen,duyguları hissedebilen bir adamdan daha mı iyi k.hakiye sahip şimdiDaha iyi silahlanmaya sahiptir ama zaten daha iyi hakiye sahip olması şart.Fuji'de canavar gibi meyve var.
Ona bakarsan ray'de sağ kol. Ah Antagra ah..En güçlü sağ koldan daha güçlü çıkar.Bu kadar amiral falan bilmem ben amiral deriz yarın yonkoya denk çıkarlar sonra al başına belayı
Vista Yonko durduruyor,Marco Im'ı durdurur herhalde.Fark etmiyor seride anca çöplere diş geçirebiliyor
Vistaya bak bee Yonkou durduruyor ahhahha
Amirale ben de okeyim.Üstü fazla gibi duruyor ama.Amiral seviyesine fitim. Üstü tuz biber.
Varını yoğunu bas alt seçeneğine.Clairvoyant görülemeyen şeyleri gören değil miydi yav.Mihawk'ın bırak geleceği göstermeyi,geleceği gördüğünü bile düşünmüyorum.Çok büyük iddiasına da girerim bunun için.Kata'nın k.hakisi>>Mihawk.
Ama elmasa dönüşmek zorunda kaldı. Daha bu adamın Vampir formu çıkacak...Avucuyla karşıladı onu napıcaz asjdfsdf
Dünyanın en güçlü slashını tokatla savurdu :d