İşte kimle dövüştüğünü bilmiyoruz en kötü kimle dövüşebilir tarzı yorum yapabiliyoruz en fazla. Bak ortada olan bir diğer dövüş ise Croco vs Wb... Croco o zaman bu kadar güçsüz değildin diyor, ama karşısına Luffy'i almaktan korkuyor.allah aşkına rogerın tayfasında kimle dövüşmüş olabilir en kötü :d üzerinden seneler geçmiş herif hiç mi ilerlememiş yani illa burda karakter gelişiminden mi konu açak :S
mihawkın saklanma sebebi zoronun gelecekteki hayali olması. seri ilerledikçe uçuk güçler ortaya çıktıkça seviyesi artıyor. yani adamın gücünü saklamıyor, herifin gücü belli değil çünkü denklem tamam değil :S fakat vistadan da çok çok uzakta çıkacağını sanmıyorum. sdfölksdfa şey gibi, vista yenilir ama kol bacak götürür abi :d amiral-yonkou denklemi gibi ahah burda bizi beklentiye sokan, gücünü yüceltmemiz gerektiğini telkinleyen, yönlendiren şey zoronun hedefi olması ve vista ne abi vista kim yea denmesi, zoro ikisini de aşacak çünkü :T neyse bak redderör devam ediyor low level fanlığına.
Son yazdığına gelirsek ben Zoro'nun seri sonunda geleceği seviyeyi direkt olarak Mihawk'a bağlamıyorum, ama cidden hayali için bu kadar çabalayan birisininde hayalindeki adam Vista, Dof gibi karakterin gücünde olmamalı. Burada önemli olanı ''unvan'' olarak ele alıyorum. Yoksa en güçlü kılıç ustası başkası çıkar, o zaman bir şey diyemem. Unvanın gerçek sahibi Mihawk çıkarsa ve Vista ligindeki karakterlere gücü yakın çıkarsa hikaye anlatımı olarak benim açımdan kötüdür. Umarım anlatabilmişimdir.