Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dracule Mihawk vs. Shanks

Sonuç ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    254
O çıkarımı yapabilirsin ama bu çıkarım yanlış çıkabilir. Ünvanı çok açık bir şekilde herkesi yenmiş olduğunu göstermiyor işte onu diyorum.

@Mihawk

Nasıl diyorsun? Shanks yenilmiş olsa Mihawk'a neden düello için mi geldin diye sorsun. Shanks'in Mihawk'a düello için mi geldin demesi bile zaten Mihawk'ın ünvanını kenara atan bir şey. Üstüne Mihawk'ın cevabı iyice tuzu biberi oluyor. Adam ben seni yendim zaten gibi bir cevap vermiyor.

Bu açıdan bakarsak, Shanks da seni zaten yenmiştim, yine mi yenilmeye geldin demiyor. Eğer sürekli Shanks kazanıyorsa, niye meşhur olsun kapışmaları?

Real Madrid sürekli Barcayı yense El Clasico denir miydi?

O çıkarımı yapabilirsin ama bu çıkarım yanlış çıkabilir. Ünvanı çok açık bir şekilde herkesi yenmiş olduğunu göstermiyor işte onu diyorum.

Ünvanı nasıl aldı bilmiyoruz. Ve görünen o unvana sahip olmayıp Mihawk'tan güçlü kişilerin olduğu.

@Mihawk

Nasıl diyorsun? Shanks yenilmiş olsa Mihawk'a neden düello için mi geldin diye sorsun. Shanks'in Mihawk'a düello için mi geldin demesi bile zaten Mihawk'ın ünvanını kenara atan bir şey. Üstüne Mihawk'ın cevabı iyice tuzu biberi oluyor. Adam ben seni yendim zaten gibi bir cevap vermiyor.
Direkt anlatıcının belirttiği Unvandan güçlü kişiler çıkacaksa bu büyük bir tutarsızlık ve sıvama olur.çünkü bu unvan wb'nin unvanı gibi değil.gençken en güçlüymüş,yaşlansa da unvan onda kalmış gibi değil,mihawk zirvesinde çünkü

Bu açıdan bakarsak, Shanks da seni zaten yenmiştim, yine mi yenilmeye geldin demiyor. Eğer sürekli Shanks kazanıyorsa, niye meşhur olsun kapışmaları?

Real Madrid sürekli Barcayı yense El Clasico denir miydi?
Ben kazandı demedim o düelloları zaten. Ama o düellolardan sonra Shanks Yonko oluyor. Makası açmış olabilir. Seride bıraktıkları izlenim de bu yönde

Shanks - Mihawk denkliği ödüllerden zaten belli. 3.6 vs 4 milyar… Bu fark 3-4 milyarlık skalasında hiçbir şey. Oda resmen “bunlar aynı klasmanda” demiş.

Mihawk kaptan bile değil ama tek başına bu ödüle ulaşmış adam. Şu ana kadar bunu başaran başka karakter yok. Yanlışım varsa söyleyin tabi. Bu da gücünü tartışmaya kapatıyor bence. “Haki’siz dövüşüyor” diyenler vardı ama kılıç ustalığında haki zaten işin bir parçası. Bu yüzden o muhabbetin pek geçerliliği kalmadı.

Mihawk da diğerleri gibi haki temelli saldırılarını (Kamusari gibi) yapabiliyor diye düşünüyorum, işlenince göreceğiz.

Ben oyumu beraberlikten yana kullanıyorum.

İyi anlamalık bir şey yok.dünyanın en güçlü kılıç ustası işte

Marineforddaki mihawk'a göre yorum yapmamak lazım.orada ne ciddi ne de sınırlarını zorlayan bir mihawk gördük çünkü.
Luffye karşı tam gücünü kullanacağını belirten bi mihawk gördük sonuçta vista engelledi?

roger korsanlar kralı? Bütün korsanların kralı olduğu içinmi ona böyle deniyo one piecei bulduğu içinmi

Wb en güçlü adam yaşlı hali için bile böyle dendi old wb>kaidomu? Ama featlere bakıyoruz wb arkası dönük akainu dışı elle tutulur başarısı yok?
Strongestman,strongest swordsman wb de kılıç kullanıyor hemde gelişmişlerden mihawkmı daha güçlü wb mi?
Strongestman direk 1v1 de herkesi alabilir demekmi yoksa vivre cardda yazan yeteneği ile elde edilen yıkım gücüne bi vurgumu? (Sengokununda belirttiği gibi)
Mihawkın ödülünün açıklandığı kısımda mihawk en güçlü kılıç ustasu shanksda öyle ama denen ifade shanks<mihawk değil mihawkın kılıç yeteneği olarak shanksdan iyi olduğu buda ünvanın kılıç yeteneklerine itafen verildiğini gösterir

Günümüzden örnek veriyim daha anlaşılır olsun diye
Eddie hall strongestman neden 500 kg kaldırdı peki strongestman olması o jonjonesu dövebilir gibi bi anlam çıkarırmı? Hayır

One piece serisinin datebooklarında mihawk içinde strongestman dendi ama wb yede deniyordu bu ifade çelişme var?

Peki wb strongestman strongest prites neden biçok yerde rogera eşit diye anıldı?
(Vivre card, mf buggy sözü, datebook)

Kısacası önemli olan verilen ünvanın neden verildiğini doğru anlayabilmek birde bu ifadeler retcon yiyebiliyor serinin devamında buyüzden savaş başarıları>karakter sözleri almak her zaman çok daha mantıklıdır.

Direkt anlatıcının belirttiği Unvandan güçlü kişiler çıkacaksa bu büyük bir tutarsızlık ve sıvama olur.çünkü bu unvan wb'nin unvanı gibi değil.gençken en güçlüymüş,yaşlansa da unvan onda kalmış gibi değil,mihawk zirvesinde çünkü
WB'nin ünvanı ortada. Gençken zirve halini alsan bile büyük ihtimal İmu'dan güçsüz. O ünvana sahip diye kesinlikle İmu'dan öne koymalı mıyız?

Luffye karşı tam gücünü kullanacağını belirten bi mihawk gördük sonuçta vista engelledi?

roger korsanlar kralı? Bütün korsanların kralı olduğu içinmi ona böyle deniyo one piecei bulduğu içinmi

Wb en güçlü adam yaşlı hali için bile böyle dendi old wb>kaidomu? Ama featlere bakıyoruz wb arkası dönük akainu dışı elle tutulur başarısı yok?
Strongestman,strongest swordsman wb de kılıç kullanıyor hemde gelişmişlerden mihawkmı daha güçlü wb mi?
Strongestman direk 1v1 de herkesi alabilir demekmi yoksa vivre cardda yazan yeteneği ile elde edilen yıkım gücüne bi vurgumu? (Sengokununda belirttiği gibi)
Mihawkın ödülünün açıklandığı kısımda mihawk en güçlü kılıç ustasu ama denen ifade shanks<mihawk değil mihawkın kılıç yeteneği olarak shanksdan iyi olduğu buda ünvanın kılıç yeteneklerine itafen verildiğini gösterir

Günümüzden örnek veriyim daha anlaşılır olsun diye
Eddie hall strongestman neden 500 kg kaldırdı peki strongestman olması o jonjonesu dövebilir gibi bi anlam çıkarırmı? Hayır

One piece serisinin datebooklarında mihawk içinde strongestman dendi ama wb yede deniyordu bu ifade çelişme var?

Peki wb strongestman strongest prites neden biçok yerde rogera eşit diye anıldı?
(Vivre card, mf buggy sözü, datebook)

Kısacası önemli olan verilen ünvanın neden verildiğini doğru anlayabilmek birde bu ifadeler retcon yiyebiliyor serinin devamında buyüzden savaş başarıları>karakter için söylenen statementsler

One piecein canon olarak yazar onaylı biçok sözü var dergilerde, datebok,vivrecard, manga bu 4 kaynakta biçok karaktere strongest ifadesi veriliyor ama retconlanıyor çoğu bundan kaynaklı olarak düzgün anlayıp sonuca varmak lazım.

Mihawk'ın seviyesi sen bu 1400 sayfalık konuda kaç kere patladın ? Yetmemiş belli ki
Söz meclisten dışarı; Vista ile başlattıkları seviye, Shanks ile kıyasa kadar geldi ve bu süreçte neler neler tartışıldı, Mihawk ne karakterlere yem edildi ama geldiğimiz noktada hala Mihawkçıların abarttığını söyleyenler, Mihawkçıların patlamasını bekleyenler, Mihawkçılarla dalga geçenler...
Bu konu çoktan Mihawk'ın zaferiyle sonuçlandı aslında ama işte bet yükseltiyor Mihawkçılar.

Bence, Oda'nın Mihawk'ı Shanks'tan güçlü gösterecek cesareti yok. Shanks'la özel bir bağı var. O sebeple, her şeyi tartışmaya açık şekilde bırakıp yoluna bakacaktır. Sonuçlanacağı konusunda çok heveslenmeyin derim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık