Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dracule Mihawk vs. Shanks

Sonuç ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    252
Shanks'i yenmiştir düelloda diyebiliyor musun?
Düelloyu en son 13 yıl önce yapmışlar.o sırada mihawk'ın unvanı var mı yok mu belli değil.mihawk,shanks'tan daha fazla güçlenmiş olabilir,ki unvanına bakarak bu çıkarımı yapabilirim.madem shanks daha güçlüyse niye o wss değil de mihawk wss?

Düelloyu en son 13 yıl önce yapmışlar.o sırada mihawk'ın unvanı var mı yok mu belli değil.mihawk,shanks'tan daha fazla güçlenmiş olabilir,ki unvanına bakarak bu çıkarımı yapabilirim.madem shanks daha güçlüyse niye o wss değil de mihawk wss?
O çıkarımı yapabilirsin ama bu çıkarım yanlış çıkabilir. Ünvanı çok açık bir şekilde herkesi yenmiş olduğunu göstermiyor işte onu diyorum.

Ünvanı nasıl aldı bilmiyoruz. Ve görünen o unvana sahip olmayıp Mihawk'tan güçlü kişilerin olduğu.

@Mihawk

Nasıl diyorsun? Shanks yenilmiş olsa Mihawk'a neden düello için mi geldin diye sorsun. Shanks'in Mihawk'a düello için mi geldin demesi bile zaten Mihawk'ın ünvanını kenara atan bir şey. Üstüne Mihawk'ın cevabı iyice tuzu biberi oluyor. Adam ben seni yendim zaten gibi bir cevap vermiyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık