Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dracule Mihawk vs. Shanks

Sonuç ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    253
Söz meclisten dışarı; Vista ile başlattıkları seviye, Shanks ile kıyasa kadar geldi ve bu süreçte neler neler tartışıldı, Mihawk ne karakterlere yem edildi ama geldiğimiz noktada hala Mihawkçıların abarttığını söyleyenler, Mihawkçıların patlamasını bekleyenler, Mihawkçılarla dalga geçenler...
Bu konu çoktan Mihawk'ın zaferiyle sonuçlandı aslında ama işte bet yükseltiyor Mihawkçılar.

Bence, Oda'nın Mihawk'ı Shanks'tan güçlü gösterecek cesareti yok. Shanks'la özel bir bağı var. O sebeple, her şeyi tartışmaya açık şekilde bırakıp yoluna bakacaktır. Sonuçlanacağı konusunda çok heveslenmeyin derim.
Ben de sonuçlanmayacağını düşünüyorum ama Mihawk'ı Shanks'tan güçlü göstermediği gibi güçsüz de göstermeyecek. Bu da onları bir kere daha patlatmaya yeter :flaugh:

O bu değil de hikaye ilerledikçe Mihawk'a artı üzerine artı yazıyor. Herkes nepotizm ile kutsandı. Bege'ye bile ata baba çiziyor Odaçi.

Ama bir de Mihawk'a bakın. Ağzında gümüş kaşıkla doğmamış. Özel bir klandan, ırktan ya da kandan gelme değil. Şeytan meyvesi, teknoloji ya da sadece adam olamamış ılıklarda bulunan h.haki kıyağına sahip değil. Ne etrafına kalabalık olsun diye adam toplayıp tayfa kurmuş, ne de saçma sapan hayaller peşinde koşnuş. Hobisi gereği ve sadece ve sadece kendi bileğinin hakkıyla deiku ünvanına sahip olmuş bir adam, Dracule Mihawk.

O bu değil de hikaye ilerledikçe Mihawk'a artı üzerine artı yazıyor. Herkes nepotizm ile kutsandı. Bege'ye bile ata baba çiziyor Odaçi.

Ama bir de Mihawk'a bakın. Ağzında gümüş kaşıkla doğmamış. Özel bir klandan, ırktan ya da kandan gelme değil. Şeytan meyvesi, teknoloji ya da sadece adam olamamış ılıklarda bulunan h.haki kıyağına sahip değil. Ne etrafına kalabalık olsun diye adam toplayıp tayfa kurmuş, ne de saçma sapan hayaller peşinde koşnuş. Hobisi gereği ve sadece ve sadece kendi bileğinin hakkıyla deiku ünvanına sahip olmuş bir adam, Dracule Mihawk.
Klan derken ne klanı uchıa senju gibi klanlarmı var?

Buggy'e zorbalık yapması dışında hiçbir kusuru, kötü tarafı yok. O da nazar boncuğu diyelim, malum Buggy de çok masum değil.

Aralarında öyle aman aman fark yok.

Ya Shanks 100 Mihawk 99.99 yada Mihawk 100 Shanks 99.99

Wb 100 ise Garp 99.99 Roger 99.98 mesela.

Shanks mesela tek başına takılsa böyle bir etkiye sahip olur muydu sanmıyorum. Mihawk tek başına bu kadar aurası var. Mihawk tayfa vursa şimdiye Kk olmuştu.

Mihawk ve Luffy sahnelerine bir bütün olarak baktığımda, tüm gücüyle saldırdı, anlamını çıkaramıyorum.
Mihawk öldürebiliceği böceklere acımayan bi adam burda luffye karşı kendini tutmayacağını itiraf etti ama vista engelleyebildi retcon yemediği sürece benim pek beklentim yok çünkü hiçbi amiral ve üstü lvl karakterler sağkol tarafından bukadar durdurulmuyor.
Örn:
Garp-marco
Akainu-marco(1 çarpışma sonrı onu geçebildi)
Aokiji-jozu(en ufak hatada tek attı)
Sengoku-bb ekibi(1-2 shock wawe ile üstündü)
Garp-shiryu(sadece alıp yere vurdu)
Kaıdo-luffynin g5 hariç tüm formları
Kaıdo-zoro,law, kid(çatı savaşı halleri)
Aokiji-bb ekibi(tek attı)

Özel klan/ ırk bekliyorum ben şahsen. Şahin Gözlüler klanı/ ırkı gibi bir hikaye yazabilir E. Oda. Nasıl ki uzun kol, bacak, boyun ve sair var, bu da olabilir.

Adamın gözünün anormal olduğu belli, her defasında zoomlanıyor, üstüne adamın lakabı haline gelmiş, kesinlikle göz gücü bekliyorum. Ha ırk/ klan olur ha BM gibi anomali der, ayrı.

Mihawk'ın varlığı Buggy'i Yonko yaptı, bence net Amiral üzeri karakter, Yonko etmese de Yonko'ya yakındır gücü.

Kokutou Yoru amcasından kalmış diyorlar? Gözler de çok soylu bir aileden geliyormuş? Direk Oda'nın akrabasıymış.:D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık