He diyorsun ki Zoroyu alt etmek için 2 imparator güç birliği yaptı ama luffyi yenmek için tek Kaido kaldı yani Zoro>Luffy diyorsun sonra çıkıp Luffy övüyorsun ben mi yanlış anlıyorum?Bazılarımız yine mangaları işine geldiği gibi okumalara devam ediyor.Yanlış olan kısım güç birliği yapılan saldırı Zoroya atılmadı oradaki 5 kişiye yapıldı ama Zoro kendini attı ortaya.Siz daha ne okuduğunuzu bilmiyorsunuz gibi hissediyorum.Zoro az bile yapmış bence kk seviyesine girmiştir bu kadar olmaz atıyorsanız yüksek atın.Sizin zoronun kaidoya çizik atma yıldönümü kutlamaları ne zaman?Erkenden içip kutlamaya başlamışsınız herhalde başka bir açıklaması olamaz bununBak şimdi Shanks'ın geçecek olan kişi sıradan biri değil, Luffy! Joy Boy, Güneş Tanrısı... seriinin seçilmiş kişisi, böyle bir adamın sağ kolunun imparator olması absürt olmaz. Kaldı ki Zoro, Wano'da hiçte öyle zayıf bir profil çizmedi, Zoro'yu alt etmek için iki imparator güç birliği yapmak zorunda kaldı.
Zoro daha şimdiden kendini imparator liginde ispatlamaya çok yakın. Haliyle Luffy'nin sağ kolu nasıl imparator kadar güçlü olabilir söylemin bi hayli ön yargılı oluyor.