O olabilir bak.Arkadaş karıştırmış.Enies Lobby konuşmasıyla.
O olabilir bak.Arkadaş karıştırmış.Enies Lobby konuşmasıyla.
Biliyorum. Aynen, zaten ben artık eskisi gibi ateşli tartışmalara girmiyorum. Oda işlemeden bu meseleler çözülmez.Biliyorsun ben denk olarak görmüyorum ama senin düşüncene de imkansız diyemiyorum. Vakti gelince görürüz artık işin aslını diyeceğim de Oda gibi ketum bir adam varken göremeyebiliriz. :S
Bende Mihawk'ı amiral ayarı olarak görüyorum.Ondan fazlası artık tartışmalı diyeyim.Beklenti vs görünen muhabbeti oluyor çünkü.Kimi beklentilerini ön planda tutuyor kimi görünenlere göre yorumluyor.İlk başta güçlü gösterildi mf de imajı bozuldu.Bu yüzden çok farklı pencerelerden bakılabilen bir karakter Mihawk.Bakalım artık. Gösterildiği kadar zayıf olmadığı kesin zaten. Benim gözümde sağlamından bir amiral eder ama daha fazlası sıkıntı oluyor biraz. Oda'nın kafasında Mihawk=yonkou gibi bir düşünce olsaydı Mihawk'ı daha farklı çizerdi diye düşünüyorum. Çıkan imparatorları görüyoruz. Hepsi de birbirinden ihtişamlı ve görkemli sunuldu. Sahneye çıktıklarında millet yakasını ilikliyor yani o derece. :/ Bigmom, Kaido gibi adamların MF'de Mihawk'ın yaşadıklarını yaşamalarını hayal bile edemiyorum. Mihawk kendini tuttu illaki ama imajı yine de çok bozuldu. Mangaka diğer imparatorlara bunu yapmadı hiçbir zaman. Hatta hala ama hala bu yaraktıkların imajını yükseltmekle meşgul. Bigmom her geçen gün daha da büyüdü gözümde mesela. Ama söylediğin gibi olursa, yine söylediğin gibi Oda sıvaması olur çok net.
Bence gelmez. Ben denizci köpeklerinin Yonko dengi olduğunu düşünüyorum misal.
Doğal yaşam ortamında Donut yiyen bir denizci köpeği
Zoro'yu ne hale getirdiğini bir görelim aşağı yukarı seviyesi belli olurBiliyorum. Aynen, zaten ben artık eskisi gibi ateşli tartışmalara girmiyorum. Oda işlemeden bu meseleler çözülmez.
En iyisi. Bu tarz konularda trollemeyle karışık şeyler yazıp hararetli tartışmalara girmemek en mantıklı iş olur.Biliyorum. Aynen, zaten ben artık eskisi gibi ateşli tartışmalara girmiyorum. Oda işlemeden bu meseleler çözülmez.
Yanlis hatirlamiyorsam o fb de mangada degil ama animede shanks ile ilgili bi seyler soluyordu garp.O olabilir bak.
Yani... Bu şekilde de çok farklı fikirler çıkar ama en azından bir tarafa yaklaşabilir.Zoro'yu ne hale getirdiğini bir görelim aşağı yukarı seviyesi belli olur
Söylüyor zaten ama Luffy ve Ace FB'sinde söylemiyor. Arkadaş FB'de geçtiğini söyledi de.Yanlis hatirlamiyorsam o fb de mangada degil ama animede shanks ile ilgili bi seyler soluyordu garp.