Ennies Lobby ile karıştırmışım pardon @killz0ne @Çörekçioğlu LuffyHangi bölüm? Öyle bir şey geçtiğini hiç hatırlamıyorum.
Ennies Lobby ile karıştırmışım pardon @killz0ne @Çörekçioğlu LuffyHangi bölüm? Öyle bir şey geçtiğini hiç hatırlamıyorum.
Tahmin ettim de belki gözden kaçırmışımdır diye sordum. TeşekkürlerEnnies Lobby ile karıştırmışım pardon @killz0ne @Çörekçioğlu Luffy
Öyle bir bilgi olacak da argüman olarak kullanılmayacak haEnnies Lobby ile karıştırmışım pardon @killz0ne @Çörekçioğlu Luffy
Ben de ona şaşırdım ama bi özgüven de geldi , dalayım dedim.Çok yalnızım o bildirim bile mutlu ediyor,anlayamazsınızÖyle bir bilgi olacak da argüman olarak kullanılmayacak ha
Bildirimin sayısı, kırmızısıBen de ona şaşırdım ama bi özgüven de geldi , dalayım dedim.Çok yalnızım o bildirim bile mutlu ediyor,anlayamazsınız
Öyle olmuyor maalesef. Hikaye gereği bir ton sebep uydurabilir mangaka. Dengeler vs.Hocam eğer kaidou shanks yenebileceğini eminse gider yener yerinde oturmaz.
Hocam big mom Germa 66 ile bu düğün ortaklığını neden yapıyor ,germadan yararlanmak için ne için big mom kafasında kk var ve bir müttefik daha yapıyor ,noldu o big mom muhteşem gücüne hani çok çok güçlüydü neden gerek duyuyor ne için.Bunlar hep kafadaki sorular demek ki diğer yonkoular git kafasına vur al olayı yok bence iki yonkou vs atsa ikisi de ölür.Öyle olmuyor maalesef. Hikaye gereği bir ton sebep uydurabilir mangaka. Dengeler vs.
Dediğibin bir kısmı doğru bir kısmı yanlış. Big Mom'un amacı KK olmak. Organizasyonunu güçlendirip diğer yonkouları geçmek istiyor. Buraya kadar doğru. Ancak sonrası yanlış. Birincisi Big Mom en güçsüz yonkou olabilir. İkisincisi bir yonkouyu devre dışı bırakmak organizasyon gerektirir. Bire birde güçlü olmak yetmez. İki yonkounun kapışması topyekün bir savaş demektir. WB ve Shanks'ın dostça kılıç tokuşturmasına bakıp aldanmamak lazım.Hocam big mom Germa 66 ile bu düğün ortaklığını neden yapıyor ,germadan yararlanmak için ne için big mom kafasında kk var ve bir müttefik daha yapıyor ,noldu o big mom muhteşem gücüne hani çok çok güçlüydü neden gerek duyuyor ne için.Bunlar hep kafadaki sorular demek ki diğer yonkoular git kafasına vur al olayı yok bence iki yonkou vs atsa ikisi de ölür.
@Densetsu no Samurai arkadaş benim demek istediklerimi bir bir yazmış.Dediğibin bir kısmı doğru bir kısmı yanlış. Big Mom'un amacı KK olmak. Organizasyonunu güçlendirip diğer yonkouları geçmek istiyor. Buraya kadar doğru. Ancak sonrası yanlış. Birincisi Big Mom en güçsüz yonkou olabilir. İkisincisi bir yonkouyu devre dışı bırakmak organizasyon gerektirir. Bire birde güçlü olmak yetmez. İki yonkounun kapışması topyekün bir savaş demektir. WB ve Shanks'ın dostça kılıç tokuşturmasına bakıp aldanmamak lazım.
@Densetsu no Samurai Güzel açıklamışsın.