Yau yonkou olayında bu adamlar tek başına değiller. Koccaman bir tayfaları var ki o konuma gelebiliyolar. Mihawk'ın bir tayfası yok. Yonkou olayının kaptanın hedefiyle de bağlantısı var. Bilinen yonkoular KK hedefi biçerken, Mihawk'ın böyle bir arzusu yok anladığım kadarıyla. Adam kendi halinde insanlardan izole edilmiş bi yerde yaşıyor. Az çok kişiliğini çıkarabilirsin. Fark falan koyduğunu göstermez dediğin şey Shanks'in Mihawk'a.
Rol ve güç açısından kurduğun denklem üzerinden harekete geçecek olursak Rayleigh = Mihawk kafasıyla sonuçlanması gerekir. Yazının sonuna yazmışsın kendi düşünceni ama bunun bir sonucu, kesinliği yok yani. Ortada netleşmiş bir durum yok. Bana göre de yazar bu kıyaslamayı çıkartıyorsa, altını da dolduracak demek ki. Ve şöyle bir şey var ki burada yonkou denilen dörde bölünmüş bir güç dengesi var, tek bir KK tayfası yok yani kıyaslama yapılacak. Ki bu yonkoular denk aşağı yukarı biri lider olmadığına göre. Kalkıp Shiryuu vs Zoro kıyası zirve olmaz yani.
Tarafımı seçtim ben, seri ilerledikçe görürüz artık ne diyeyim.
@kuroashi.no.sanji1993 Çok şeyi değiştirir. Tayfa dediğin olay, bi nevi küçük çaplı krallık gibi bir şey bu seride, Yeni Dünyada özellikle. Tayfası olmasa Kaido bile tıkanır bi noktada. KK olmak Yonkou olmak, bunlar sahip olduğun tayfa, ittifaklar, arkana aldığın güçler vs vs gibi rollerle mümkün olan şeyler.
+
Ortada net olan bir vaziyet yok. Herkes istediğini desin arkadaşım. Bana göre Fuji, Akainu falan hikaye. Mihawk bunların üstünde bir karakter. Karşı çıkıyosan somut bir şeyle gel. Sen Fuji diyosan da de arkadaşım banane, ortada bir vs yok sonuçta.