Doğrudur.Ama püskürtülmesi bile yetiyor bana.Mihawk'ın Vista tarafından durdurulup güçsüz gösterilmesini bi nevi çürütüyor.Koca Ana ilk seferinde püskürtülüyor. Ikinci salvoda gemiyi boyun boya kesecekken, ufukta Sanji beliriyor.
Doğrudur.Ama püskürtülmesi bile yetiyor bana.Mihawk'ın Vista tarafından durdurulup güçsüz gösterilmesini bi nevi çürütüyor.Koca Ana ilk seferinde püskürtülüyor. Ikinci salvoda gemiyi boyun boya kesecekken, ufukta Sanji beliriyor.
Belki de Vista çok üst düzeydir ama kıdemi azdır.Durdurulmasından ziyade Marco'nun gözü kapalı Vista'yı göndermesi asıl mevzu. Kabul edelim büyük bir sıkıntı var burada. Ne bileyim yonkounun karşısına Vista'yı yollamak...
Neyse zaten ben Mihawk konularında tartışmayı bıraktım. :/ Her şey çıkabilir şu saatten sonra.
Fuji kaba adam. Gider çiçekleri ezer şimdi, kıyamam. Yoksa Vista Reis iddialı adam.@Hakili Yumruk
Amiralden aşağı görenlerle tartışmaya girme. :/ Ayıp yani o kadar da değil. En az amiral vardır da üstü için aynı şeyi söyleyemiyorum pek.
@Sakata Gintoki
Vista vs Fuji konusu açılsın öyleyse.
Boşuna uğraşma sen dön o yoldanMihawk keser bu kadını :/
Mihawk'ın üstünlüğüne dair açıklama, delil, argüman... istiyor musun @Sir Crocodile ?