Sanji vs Katakuri konusu nerede kaldı? Kuruduk.Kim aldırmıyor? Katakuri bir tık abartılan bir karakter. Sanji yener WCI halini.
Sanji vs Katakuri konusu nerede kaldı? Kuruduk.Kim aldırmıyor? Katakuri bir tık abartılan bir karakter. Sanji yener WCI halini.
Hallediyorum. Ufak pürüler kaldı.Sanji vs Katakuri konusu nerede kaldı? Kuruduk.
Teke tekte karsi koyabilirlerDorry ya da Brogy’nin kuvvetine karşı koyabilecek kuvvette bir sağ kol var mı?
Zoro koyabilir sadece. Gerisi çöp.Dorry ya da Brogy’nin kuvvetine karşı koyabilecek kuvvette bir sağ kol var mı?
Nasıl koyacak? Hiç birinde öyle fiziksel güç olduğunu sanmıyorum. Luffy Kata’yı eliyle yakaladı Kata çaresiz kaldı misal. Dorry tutsa ümüğünü sıkar.Teke tekte karsi koyabilirler
Warcury bile onları itleyip savuramadıysa hiçbir sağ kol yapamaz.Dorry ya da Brogy’nin kuvvetine karşı koyabilecek kuvvette bir sağ kol var mı?
Tabiki. Güç konusunda Hajrudin 10 bin tona yumruk atıp gökyüzüne fırlatabiliyordu. Bu ikisi de saf güç bakımından canavar gibidir.Hız bakımından geride olabilirler ama kuvvet bakımından her sağ koldan üstünlerdir. Atıyorum Marco’yu, Big Mom’nın yakaladığı gibi avuçlarıyla yakaladılar. Marco kurtulamaz.
Ikisinin yikici gücü fazla tabii fakat tekken bi sağkola üstün gelebileceklerini sanmıyorumNasıl koyacak? Hiç birinde öyle fiziksel güç olduğunu sanmıyorum. Luffy Kata’yı eliyle yakaladı Kata çaresiz kaldı misal. Dorry tutsa ümüğünü sıkar.
Ustam ben seni amiralci diye biliyordum ama baya sağlam Zoro fanıymışsın.Zoro koyabilir sadece. Gerisi çöp.