Sanji Sağ kol üstü güçte bir karakter. Sağ Kol'ların birçoğundan güçlü. Kata, King, Marco...Zoro altı Sanji üstü yani. Tıpkı yeni çıkan karakterlerin çoğunun olduğu gibi.
Sanji Sağ kol üstü güçte bir karakter. Sağ Kol'ların birçoğundan güçlü. Kata, King, Marco...Zoro altı Sanji üstü yani. Tıpkı yeni çıkan karakterlerin çoğunun olduğu gibi.
Hepsinden zayıfSanji Sağ kol üstü güçte bir karakter. Sağ Kol'ların birçoğundan güçlü. Kata, King, Marco...
Sanji her konuda King'in üst modelidir. Hız, alevler... King'in hızlanması için alev modunu kapalı tutması, dayanıklılığının artması içinse alev modunu açık tutması gerekirken Sanji'nin böyle bir durumu yok. Ayrıyeten Sanji'nin Queen'le olan dövüşünde Queen'in Sanji'ye olan manipülasyonlar olmasaydı, yani Sanji ben bir kadına vurdum kardeşlerim gibi mi olacağım triplerine girmeseydi, Queen dokunamazdı bile Sanji'ye ki uyanıştan sonra dokunamadı zaten. Sanji tek komboyla yendi rakibini. Şuankini geçtim Wano Sanji King'ten güçlüdür.Hepsinden zayıf
Kata’yı Zoro’ya bile aldırmıyorlar Sanji’yemi aldırcaklar,hiç sanmıyorum.Sanji Sağ kol üstü güçte bir karakter. Sağ Kol'ların birçoğundan güçlü. Kata, King, Marco...
Kıng dövüyordu la sanki sanjiti baya baya marco bu arada çok underrated 1v1 sanji imkansız alamaz katakuride gözlem hakisi farkından alır king i alır ama sanji heraldeSanji Sağ kol üstü güçte bir karakter. Sağ Kol'ların birçoğundan güçlü. Kata, King, Marco...
King nereye dövüyordu Sanji'yi tekrar oku kardeşim. Acayip haterlık yapıyorsun. Uyanış öncesi Sanji King ve Queen'le 1v2 atarken Queen'e yaptığı komboyu bozup King'in saldırısın engelliyordu. Ayrıyeten orada Sanji konum olarak dezavantajlıydı. Asıl uyanış öncesi Sanji King'in burnunu yamultmuştu. Uyanıştan sonraki Sanji yer King'i. Kata gözlem haki farkından alamaz. Sanji Katakuri'nin gelecek görüşü saldırısndan kaçmadı mı? Kaçtı. Mrco 1v1'de Sanji'yi alamaz. Sadece underrated diyip geçiştirmişsin ispatlamamışsın bile.Kıng dövüyordu la sanki sanjiti baya baya marco bu arada çok underrated 1v1 sanji imkansız alamaz katakuride gözlem hakisi farkından alır king i alır ama sanji heralde
Hız bakımından geride olabilirler ama kuvvet bakımından her sağ koldan üstünlerdir. Atıyorum Marco’yu, Big Mom’nın yakaladığı gibi avuçlarıyla yakaladılar. Marco kurtulamaz.tek tek komutan etmezler, 2'lisi 2-3 arası diye düşünüyorum.
Kim aldırmıyor? Katakuri bir tık abartılan bir karakter. Sanji yener WCI halini.Kata’yı Zoro’ya bile aldırmıyorlar Sanji’yemi aldırcaklar,hiç sanmıyorum.