Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Dorry ve Brogy’nin Seviyeleri

Dorry ve Brogy’nin Seviyeleri

• Kullanılan toplam oy
    33
Bu fiziksel güç olayını fazla abartıyorsun. Luffy Hajrudin'e tek atıyor, Garp tek yumrukla Wolf'u uçuruyor arada devasa boyut farkları olmasına rağmen. OP fizik kurallarına uyan bir seri değil.
Ben fiziksel güçleri daha çok diye herkesi yener demiyorum ki, kıyas yapıyoruz ben de sağ kollardan önde olduklarını düşündüğüm özelliklerini yazıyorum. Zoro teke tek dövüşte birini indirebilir o ayrı mevzu ama terste yakalanırsa kendi de inebilir diyorum.

Senin bahsettiğim olay bir vücut geliştirmeciyle boksörü karşılaştırmak gibi. Boksör daha ağır kaldıramaz ama yumrukları daha güçlüdür.

King nereye dövüyordu Sanji'yi tekrar oku kardeşim. Acayip haterlık yapıyorsun. Uyanış öncesi Sanji King ve Queen'le 1v2 atarken Queen'e yaptığı komboyu bozup King'in saldırısın engelliyordu. Ayrıyeten orada Sanji konum olarak dezavantajlıydı. Asıl uyanış öncesi Sanji King'in burnunu yamultmuştu. Uyanıştan sonraki Sanji yer King'i. Kata gözlem haki farkından alamaz. Sanji Katakuri'nin gelecek görüşü saldırısndan kaçmadı mı? Kaçtı. Mrco 1v1'de Sanji'yi alamaz. Sadece underrated diyip geçiştirmişsin ispatlamamışsın bile.
Katadan kaçtığı yer ? Saval ortası değil 1 kez kaçmakla olmuyor o iş
Kingde sanjiye düz üstünlük kurabiliyordu wanoda haterlık yapmıyorum dostum sanji>king alırımda marco felan yok ağır gelir
Marco king+quenle harbici 2v1 atan adam bıgmoma üstün gelıyor element savaşında marınefordda amirallerle eşleşen adam marco sanji queni yenip yatıyor aşağı yorgunluktan quen zaten kingi yenilmez diye tanımlıyor kendi bile king>quen<=sanji
King nereye dövüyordu Sanji'yi tekrar oku kardeşim. Acayip haterlık yapıyorsun. Uyanış öncesi Sanji King ve Queen'le 1v2 atarken Queen'e yaptığı komboyu bozup King'in saldırısın engelliyordu. Ayrıyeten orada Sanji konum olarak dezavantajlıydı. Asıl uyanış öncesi Sanji King'in burnunu yamultmuştu. Uyanıştan sonraki Sanji yer King'i. Kata gözlem haki farkından alamaz. Sanji Katakuri'nin gelecek görüşü saldırısndan kaçmadı mı? Kaçtı. Mrco 1v1'de Sanji'yi alamaz. Sadece underrated diyip geçiştirmişsin ispatlamamışsın bile.
tek tek ispat istiyorsan
Kizarudan tek lazer yiyip kan kusan sanji ye karşın kizaruya kısa bi süre üstün gelip onlarca lazerden etkilenmeyen marco kıng ve quenle harbici 2v1 atmıştır ve üstündür bigmoma üstün gelebilir elementsel olarak kaıdonun alev nefesini engelleyebilir sanjinin eşleştiği en güçlü kişi kizaru iken marco akainu ile bile eşleşip akainuyu durdurabilir
3 amirale karşı çok daha iyi performansı ve king+quene karşı olan başarılarından ötürü marco>>>sanji
Katakuriye gelirsek gözlem hakisinde random bi şeker gibi bişiyi dodgeleması ile katakuri ile aktif savaşta katakurinin kendi hızı ve meyve+hakisini kullanarak yapacapı saldıları dodgelayabilir çıkmaz burdan katakuri gear4 luffyden bile daha güçlüdür eğer mental olarak kötü duruma düşmese hasar bile yemeyeceği geçıor fıghtta meyve uyanışı haki ve gear4 den üstün fiziksel stadlar meyve uzmanlığı gibi yetenekleri ve adadan hiç çıkmamasına rağmen ödülünün 1.05 milyar olması gibi etkenler katakuriyi sanjinin önüne koymaya yeter
King konusunda ise net bişey diyemem sanji alev olayını çözerse daha üstün gelir ama exstreme fıght olur gibi

Bu fiziksel güç olayını fazla abartıyorsun. Luffy Hajrudin'e tek atıyor, Garp tek yumrukla Wolf'u uçuruyor arada devasa boyut farkları olmasına rağmen. OP fizik kurallarına uyan bir seri değil.
Fiziksel güç zaten savaş gücünü büyük oranda etkileyen bişey ? Garpın 180 metre devi uçurması garpın ömür boyu yaptığı antremanlarla bağlantılı bişey bu bi animanga serisi için normal bişey dorry ve brogyinin fiziksel güçlerinin fazla olması onların saldırı güçlerinide yükseltir mesela 1 koramirale tek atıyor brogy düz hakisiz önemsiz bişey değil yani

Dorry ya da Brogy’nin kuvvetine karşı koyabilecek kuvvette bir sağ kol var mı?
Fiziksel güç olarak mı soruyorsun, yoksa her şey serbest teke tek savaşacaklar mı? İlkini soruyorsan hayır, ikincisini soruyorsan kral hakisi kullanabilen Zoro ve Benn Beckman alır (Benn Beckman'ın kral hakisi sahibi olduğunu düşündüğüm için onu da ekledim).

Fiziksel güç olarak mı soruyorsun, yoksa her şey serbest teke tek savaşacaklar mı? İlkini soruyorsan hayır, ikincisini soruyorsan kral hakisi kullanabilen Zoro ve Benn Beckman alır (Benn Beckman'ın kral hakisi sahibi olduğunu düşündüğüm için onu da ekledim).
Teke tek olarak sormadım. Kuvvet olarak sağ kollardan güçlülerdir diyorum sadece. Mesela Shiryu kılıcı ile direkt bloklayabilir mi? Yoksa sıyrılmak zorunda mı kalır? Hadi Zoro o konuda kuvvetli çar o yapar diyelim. Diğerleri de yaparsa bu devlerin geriye bir cacığı kalmıyor, en büyük özellikleri fiziksel güçleri.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık