İşte bak Dof'u sevme nedeni tam olarak bu. Ölün benim için. Ne güzel cümle. Vurgusu olsun komple etkiliyor.Ölün benim için![]()
İşte bak Dof'u sevme nedeni tam olarak bu. Ölün benim için. Ne güzel cümle. Vurgusu olsun komple etkiliyor.Ölün benim için![]()
Bana göre de salakça bir cümleİşte bak Dof'u sevme nedeni tam olarak bu. Ölün benim için. Ne güzel cümle. Vurgusu olsun komple etkiliyor.
Öyle bir şey mi oldu :/ Varsa onu da gömerim sıkıntı yokLuffy Jimbeye benim için öl deyince bir şey yok tabi![]()
Arkada ölüme terk etmek ile aynı şey değil mi benim için öl demek :/ sanki çok benzerlerÖyle bir şey mi oldu :/ Varsa onu da gömerim sıkıntı yokBana saçma geliyor bu tavırlar. Bir kişi sevdiği adam için ölebilir bunda sıkıntı görmüyorum. Ama onun sevdiği kişi benim için öl diyorsa saçma buluyorum.
Birinde Dofun saçma kibri, Luffy'nin çaresizliği var. Karada olsa neyse de Luffy denizde bir şey yapamaz :/ Suya düşse ölür :/Arkada ölüme terk etmek ile aynı şey değil mi benim için öl demek :/ sanki çok benzerler
Karası suyu mu var la.Monet ölmek üzere iken adam diyor bari yanında onları da götür diye.Demesine dahi gerek yokmuş gördüğümüz gibi.Bunu yapma peşinde imiş.Birileri Luffy için yapınca kyaa Reyiz için yapınca tü kaka.Geçiniz.Birinde Dofun saçma kibri, Luffy'nin çaresizliği var. Karada olsa neyse de Luffy denizde bir şey yapamaz :/ Suya düşse ölür :/
Karada bıraksa ben de gömerdim![]()
Ben ne zaman kyaa demişimKarası suyu mu var la.Monet ölmek üzere iken adam diyor bari yanında onları da götür diye.Demesine dahi gerek yokmuş gördüğümüz gibi.Bunu yapma peşinde imiş.Birileri Luffy için yapınca kyaa Reyiz için yapınca tü kaka.Geçiniz.
İki attığı adamın fanının sevgisine muhtaç değil zatenBen ne zaman kyaa demişimİkisini de sevmem. Ama Dofu daha fazla sevmem
![]()
Saçmalama öyle saçma şeyler söylemezLuffy Jimbeye benim için öl deyince bir şey yok tabi![]()