Tayfasına olan davranışları yeterZevkler ver renkler tartışılmaz ama neresi adam la bunun
Tayfasına olan davranışları yeterZevkler ver renkler tartışılmaz ama neresi adam la bunun
Ölün benim içinTayfasına olan davranışları yeter
İşte bak Dof'u sevme nedeni tam olarak bu. Ölün benim için. Ne güzel cümle. Vurgusu olsun komple etkiliyor.Ölün benim için
Bana göre de salakça bir cümle Adam olan kendisi ölür benim için ölün demez.İşte bak Dof'u sevme nedeni tam olarak bu. Ölün benim için. Ne güzel cümle. Vurgusu olsun komple etkiliyor.
Öyle bir şey mi oldu :/ Varsa onu da gömerim sıkıntı yok Bana saçma geliyor bu tavırlar. Bir kişi sevdiği adam için ölebilir bunda sıkıntı görmüyorum. Ama onun sevdiği kişi benim için öl diyorsa saçma buluyorum.Luffy Jimbeye benim için öl deyince bir şey yok tabi
Arkada ölüme terk etmek ile aynı şey değil mi benim için öl demek :/ sanki çok benzerlerÖyle bir şey mi oldu :/ Varsa onu da gömerim sıkıntı yok Bana saçma geliyor bu tavırlar. Bir kişi sevdiği adam için ölebilir bunda sıkıntı görmüyorum. Ama onun sevdiği kişi benim için öl diyorsa saçma buluyorum.
Birinde Dofun saçma kibri, Luffy'nin çaresizliği var. Karada olsa neyse de Luffy denizde bir şey yapamaz :/ Suya düşse ölür :/Arkada ölüme terk etmek ile aynı şey değil mi benim için öl demek :/ sanki çok benzerler
Karası suyu mu var la.Monet ölmek üzere iken adam diyor bari yanında onları da götür diye.Demesine dahi gerek yokmuş gördüğümüz gibi.Bunu yapma peşinde imiş.Birileri Luffy için yapınca kyaa Reyiz için yapınca tü kaka.Geçiniz.Birinde Dofun saçma kibri, Luffy'nin çaresizliği var. Karada olsa neyse de Luffy denizde bir şey yapamaz :/ Suya düşse ölür :/
Karada bıraksa ben de gömerdim
Ben ne zaman kyaa demişim İkisini de sevmem. Ama Dofu daha fazla sevmemKarası suyu mu var la.Monet ölmek üzere iken adam diyor bari yanında onları da götür diye.Demesine dahi gerek yokmuş gördüğümüz gibi.Bunu yapma peşinde imiş.Birileri Luffy için yapınca kyaa Reyiz için yapınca tü kaka.Geçiniz.