İki attığı adamın fanının sevgisine muhtaç değil zatenBen ne zaman kyaa demişim İkisini de sevmem. Ama Dofu daha fazla sevmem
İki attığı adamın fanının sevgisine muhtaç değil zatenBen ne zaman kyaa demişim İkisini de sevmem. Ama Dofu daha fazla sevmem
Saçmalama öyle saçma şeyler söylemezLuffy Jimbeye benim için öl deyince bir şey yok tabi
Bir an anlamadım :/İki attığı adamın fanının sevgisine muhtaç değil zaten
Fuji baba işi Luffy’ye bırakarak en büyük iyiliği yaptı Doflamingo’ya.Fuji baba bana yardım etmedi ühühü
Fujitora g4 luffy gibi kazanamazdı bu bir kere kesin.Çünkü amiraller sağ koldan net üstün değiller.Ama g4 luffy üstün imparatora kafa tutacak özel önlem aldıracak kadar üstün hemde.Sağ kola vurdu mu kanırtıyor bunu amiraller yapamadı.O yüzden şu vasıfsız ile ilgili boş hayaller kuruyorsun.Fuji baba işi Luffy’ye bırakarak en büyük iyiliği yaptı Doflamingo’ya.
Fuji bir meteor indirdi Dof az daha altına ediyordu Dof onu indireceğiz diyordu bir deFuji baba işi Luffy’ye bırakarak en büyük iyiliği yaptı Doflamingo’ya.
Keşke meteor demeseydin tüm ciddiyeti öldürdünFuji bir meteor indirdi Dof az daha altına ediyordu Dof onu indireceğiz diyordu bir de
Orada Vergo ve Monet'i kurtarma şansı yoktu. Adam en azından gerçekleri söylüyor. Luffy olsa kurtaramayacağı halde kurtarabilirim derdiÖlün benim için
+1İşte bak Dof'u sevme nedeni tam olarak bu. Ölün benim için. Ne güzel cümle. Vurgusu olsun komple etkiliyor.
Bilemiyorum , güçsüzlere pek iyi davranmıyor gibi geldiTayfasına olan davranışları yeter
La ölsünler bir zahmet. Şeytanlar la Diğer yazdıklarına katılıyorumOrada Vergo ve Monet'i kurtarma şansı yoktu. Adam en azından gerçekleri söylüyor. Luffy olsa kurtaramayacağı halde kurtarabilirim derdi
Ne diyeyim gök taşı mı diyeyimKeşke meteor demeseydin tüm ciddiyeti öldürdün
Bana ne Luffy'den babamın oğlu mu O sözü açıkladım sonradan önceki sayfalara bakabilirsinOrada Vergo ve Monet'i kurtarma şansı yoktu. Adam en azından gerçekleri söylüyor. Luffy olsa kurtaramayacağı halde kurtarabilirim derdi
+1