+1One piece'ın en sağlam tasarlanan karakterlerinden biri.
-1Adamdır.
+1One piece'ın en sağlam tasarlanan karakterlerinden biri.
-1Adamdır.
Zevkler ver renkler tartışılmaz ama neresi adam la bununYazmayı unutmuşum. Adamdır.
Yazdığın kişilerin ciddi bir dövüşünü hiç görmedik. MF arcı E.Oda'nın güç dengelerini oturtamadığı bir arc bana göre. O yüzden o arcı değerlendirerek vista'ya haksızlık olacak gözüyle bakmayalım. Reyleigh de aynı şekilde. Yazar bunu hep yapıyor en üstteki adamların güçlerini hep saklıyor. Örnek olarak shanksi vereyim, serinin en başında luffy'i haydutlar yakalıyor olay yerine gelen shanks, hayduttan luffy'i kurtarıyor ama bir elini kaybediyor. Demek istediğim e.oda en üstteki kişilerin gücünü göstermemek için yemin etmiş gibiDüşününce çok güzel bir teori , bakıyoruz Roger , Shanks , Reyleigh gibi kişiler hep kılıç kullanıyor. Bu bağlamda bayağı rayına oturtulabilir bir power up mantığı var. Vista'yı kast etmiştim aslında. Reyligh de tayfanın başına o işler gelirken kullanabilirdi gibi geldi , o yüzden biraz haksızlık gibi ortaya çıkmış olmaz mı dedim.
Yeni Dünyada ki herkesin zincirini ben tutuyorum taammı?Fuji baba bana yardım etmedi ühühü![]()
HoopYeni Dünyada ki herkesin zincirini ben tutuyorum taammı?![]()
Ben kutsal ejderim ulen (KKG yediYeni Dünyada ki herkesin zincirini ben tutuyorum taammı?![]()
Tayfasına olan davranışları yeterZevkler ver renkler tartışılmaz ama neresi adam la bunun![]()
Ölün benim içinTayfasına olan davranışları yeter![]()