Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Donquixote Doflamingo

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 272 74.3%
  • Sevmem

Kullanılan: 94 25.7%

• Kullanılan toplam oy
    366
Croco"nun gücü dengesiz olduğu için Doffy >Croco denilse bile son savaşta Croco > Doffy olur. Yani bu karekter oturduğu yerden güç kazanıyor desem olayı özetleyecegini dusunurum. Veya savaslara giren Croco'nun kardesleri olabilecegi ihtimali var. Ne kadar guc dengesi yorumu yapilsa Croco'nun nerden geldigi bilinmeyen guc ile alacagi acik.

Bunun dışında karakterin egosu, gücü ve cesaretinin tutarsızlığı. Dof sürekli bahane uyduran bir karakter bunu Tsuru konuşmasında da görüyoruz. Diğer tarafta ise korkaklığı var Kaido'ya karşı yani hem ipler benim elimde deyip hem de adamın adını duyduğu anda Law'ın karşısında ne duruma düştü gördük eğri oturup doğru konuşalım.

Geçmişte Dof'un Tsuru'dan kaçtığı zamanlarda Mangaka Dressrosa arc da çizmişti hatırlayalım Croc'u ve adam için ''Croc Luffy gibi denizlerde hızlıca yükseldi. Wb'ye meydan okudu vb.'' deniyor. Dof o zamanlar tüm bu şans faktörlerine rağmen anca Kaido ile ortaklı kurabilip hayatta kalıyor. Ortaklık dediysem de Dof'u bundan hiç bir karı yok bana de ki Dof bu ortaklık sayesinde şunu elde etmiş. Yok abi bakıyorum okuyorum Dof'un bir Yonkou'ya hizmet etmek dışında hiç bir karı yok bu işten.
Bu cümlelerinden sonra dof için kaidonun yancisidir diyebilir miyiz:fool:

Kaido'nun yancısı, denizcilerin yancısı, korkaklıktan ele geçirmesi kolay krallıklardan birine çökmüş tırt bir karakter.

:/

Ohooo herkes bulmus bir "yancı" kavramini goturup gidiyor. Hadi hayırlisi olsun. Su Law olmasa su kavramda seride olmazdi.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık