Lawa yanci dedikleri icin söylemiştim zaten daha once bi tartismada.Şimdi sadece makara olsun diye söyledim maksat muhabbet olsun eğlenelimOhooo herkes bulmus bir "yancı" kavramini goturup gidiyor. Hadi hayırlisi olsun. Su Law olmasa su kavramda seride olmazdi.
Kimseyi kastetmedim ya. Genel konustum.Lawa yanci dedikleri icin söylemiştim zaten daha once bi tartismada.Şimdi sadece makara olsun diye söyledim maksat muhabbet olsun eğlenelim
Kendi kendinizi hakli cikardiğınıza göre evet bayağı haklisiniz :SKarakterlerin hangisi daha iyi işlenmiş daha özgün ve üstün diye tartışıyorduk,sonuç Doflamingo şanslı yeaa olduğuna göre haklıymışız.
Karakterlerin sağlamlığı şanslı yada şanssız olmalarına göre mi belirleniyor? Yazar Doflamingo'yu annesi, babası, kardeşi ve tayfası ile geçmişe dönerek işledi neyi neden yapıyor okuyucuya gösterdi. Gençlik yıllarında neler yaptığından buralara nasıl geldiğinden bahsetti. Yeni Dünya'da hala nasıl varlık gösterdiğini, iş yaptığı insanları ve ne iş yaptığını anlattı. Hapishaneye sokmasına rağmen konuşturmaya ve Zirve Savaşındaki gibi etkileyici laflar ettirmeye devam etti. Okuyuculara bundan sonra işlerin nasıl devam edeceğini bu adam açıklıyor ama tüm bunlara karşılık Croco cesur, iradesi kuvvetli ve şanssız diye daha derin ve sağlam karakter oluyor.Kendi kendinizi hakli cikardiğınıza göre evet bayağı haklisiniz :S
Olay o değil ki sadece sen öyle anlamak Istiyorsun. Orada demek istediğim Dof'un sürekli övülen bir tarafinin şansli olduğu. Fakat siz kendinizi hakli buluyorsaniz kesin öyledir zaten.Karakterlerin sağlamlığı şanslı yada şanssız olmalarına göre mi belirleniyor? Yazar Doflamingo'yu annesi, babası, kardeşi ve tayfası ile geçmişe dönerek işledi neyi neden yapıyor okuyucuya gösterdi. Gençlik yıllarında neler yaptığından buralara nasıl geldiğinden bahsetti. Yeni Dünya'da hala nasıl varlık gösterdiğini, iş yaptığı insanları ve ne iş yaptığını anlattı. Hapishaneye sokmasına rağmen konuşturmaya ve Zirve Savaşındaki gibi etkileyici laflar ettirmeye devam etti. Okuyuculara bundan sonra işlerin nasıl devam edeceğini bu adam açıklıyor ama tüm bunlara karşılık Croco cesur, iradesi kuvvetli ve şanssız diye daha derin ve sağlam karakter oluyor.
Yahu bundan bana ne.Olay o değil ki sadece sen öyle anlamak Istiyorsun. Orada demek istediğim Dof'un sürekli övülen bir tarafinin şansli olduğu. Fakat siz kendinizi hakli buluyorsaniz kesin öyledir zaten.