Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Donquixote Doflamingo

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 272 74.3%
  • Sevmem

Kullanılan: 94 25.7%

• Kullanılan toplam oy
    366
Bakalım;

Şimdi güce mi çevirdin olayı?
Dof Crocodan güçlüdür ama Croco Doftan daha sağlam karakterdir.
Karaketi ve geçmişi hakkında hiç bir bilgimiz yok adamla ilgili ama daha sağlam karakter oluyor he .İlginç.Hem tasarım olarak hem karakter olarak Doflamingo çok daha üstte Crocodan.Tutmamış ürünün daha gelişmiş versiyonunun piyasaya sürülmesi gibi.

Etkileyici hikayeymiş.
-Oha,h.haki kullanıyor haydi her şeyimizle bu çocuğa yardım edelim üstüne bi de en iyi meyvelerden birini bulduk yemedik sakladık bu çocuğa yedirelim e bu da kral neyin olur köşeyi döneriz.
Çok etkileyiciymiş.
Ayrıca Croconun geçmişi hiç açıklanmasa da farketmez. Herifin duruşu bi kere daha sağlam, daha tutarlı.
İp meyvesinin en iyi meyvelerden biti olduğunu nasıl anladın ? Mangada mı geçiyordu ?

@OnePieceFanı Croc meyvesini nasıl aldı biliyor musun ?

Şu meyve olayına niye giriyorsunuz anlamıyorum şahsen xD

Son düzenleme:
İp meyvesinin en iyi meyvelerden biti olduğunu nasıl anladın ? Mangada mı geçiyordu ?

@OnePieceFanı Croc meyvesini nasıl aldı biliyor musun ?

Şu meyve olayına niye giriyorsunuz anlamıyorum şahsen xD
Yazdıklarımdan hiçbirşey anlamamışsın öncelikle.

Croc'un meyvesi dandirik bir meyve, doğada çok kolay bulunabilecek bir zayıflığı var. Caribou'nun bataklığı/çamuru bile 10 basar o meyveye.

Croc'un meyveyi nasıl yediği önemsiz burada, çünkü meyvesi çok ezik bir meyve açıkçası.

Üstüne işesen yenebileceğin bir zayıflık dahası mı var
Tükürsen logia kalmaz yahu.

Yazdıklarımdan hiçbirşey anlamamışsın öncelikle.

Croc'un meyvesi dandirik bir meyve, doğada çok kolay bulunabilecek bir zayıflığı var. Caribou'nun bataklığı bile 10 basar o meyveye.

Croc'un meyveyi nasıl yediği önemsiz burada, çünkü meyvesi çok ezik bir meyve açıkçası.

Üstüne işesen yenebileceğin bir zayıflık dahası mı var
Tükürsen logia kalmaz yahu.
Meyve'nin ezik olduğunu sen iddia ediyorsun, bu senin yorumun, başkaları o meyvenin o kadar ezik olduğunu düşünmeyebilir.

Üstelik meyvesinin yapabildiklerini gidip karakter tanıtımında okursan baya baya iş yaptığını görürsün.

Ben meyve işinde Croc'un geride kaldığını falan hiç sanmıyorum, yazdıklarından sadece karşı çıktığım yeri almışım, tamamına karşı çıksam daha fazla alıntı yapardım emin olabilirsin.

Meyve'nin ezik olduğunu sen iddia ediyorsun, bu senin yorumun, başkaları o meyvenin o kadar ezik olduğunu düşünmeyebilir.

Üstelik meyvesinin yapabildiklerini gidip karakter tanıtımında okursan baya baya iş yaptığını görürsün.

Ben meyve işinde Croc'un geride kaldığını falan hiç tahmin etmiyorum, yazdıklarından sadece karşı çıktığım yeri almışım, tamamına karşı çıksam daha fazla alıntı yapardım emin olabilirsin.
Ya bırak şimdi.

Dof'un iplik meyvesi Kralı 1 gecede halka saldırtmaya yarayacak kadar işlevli.

Croc ise bir ömür boyu yağmurlu havalardan kaçmak için Dans Tozu kullanmak zorunda kalıyor.
Adamı kurutsan ne su içsen geri düzeliyorsun. İşlev dediğin kurutma mı? Desert Spada saldırısı bile daha etkilidir kurutmadan bence.

Croc en az 15 yıl alabasta'yı ele geçirme planları kurarken anca Bon Clay gibi kimliğini değiştirebilen bir adam gelince planları devreye sokabiliyorken, Dof gibi yeteneği olsa işi 1 gecede hallederdi zaten Alabasta'da Kral'ın hain olduğunu göstermesi.

Şanssızlık Croco'nundur işte.

Ya bırak şimdi.

Dof'un iplik meyvesi Kralı 1 gecede halka saldırtmaya yarayacak kadar işlevli.

Croc ise bir ömür boyu yağmurlu havalardan kaçmak için Dans Tozu kullanmak zorunda kalıyor.
Adamı kurutsan ne su içsen geri düzeliyorsun. İşlev dediğin kurutma mı? Desert Spada saldırısı bile daha etkilidir kurutmadan bence.

Croc en az 15 yıl alabasta'yı ele geçirme planları kurarken anca Bon Clay gibi kimliğini değiştirebilen bir adam gelince planları devreye sokabiliyorken, Dof gibi yeteneği olsa işi 1 gecede hallederdi zaten Alabasta'da Kral'ın hain olduğunu göstermesi.

Şanssızlık Croco'nundur işte.
Bu söylediğinin gerçek olması için Dof'un yeteneğinin Dof'a değil meyveye ait olduğunu bilmek lazım.

Mesela Gear yeteneği meyvenin mi yoksa Luffy'nin mi ?

O meyveyi o kadar iyi yapan kim, adamlar Dof'a o meyveyi yedirdiklerinde bu tür işlevleri olacağını, bu derece etkili kullanımlarının olduğu biliniyor muydu ?

Croc da meyvesini gayet iyi kulanan biri adamın dokunduğu kişiyi iki saniyelik edecek yeteneği var, kuruttuktan sonra herkesin kafasına gökten damla düşecek değil ya.

Meyve işinde bana Croc'un geride kaldığını falan kimse söyleyemez, ha söylerler tabi ama inanmam. Kum meyvesi de İp meyvesi de çok sağlam, ama eğer ikisinden birini tercih edecek olsam Kumu seçerdim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık