Bak hala hangi kafadasın, neredesin ya? Bu adam Jozu'ya düşmüyor hatta pek etkilenmiyor bile saldırmak için bekliyor. Fakat Luffy'e düşüyor. Burada mantık nerede? Bana bunu mu savunuyorsun hala? Jozu için ''Beyazsakal korsanlarında ki en iyi saldırı gücü olan kişi'' deniliyor. Bugün Marco bile 2v1 de saldırı gücü olarak King ve Queen'e neler yaptığını gördük.
Hala ID de ki lafları örnek gösteriyorsun diyorsun. 100 küsürlü bölümlerde dediğin senin olay benim dediği olay MF arc'a yakın ID bölümlerinde adamın hangi konumda bulunduğu kmler karşısına konulduğu ortada. Hangisi kabul edilecek? Tabi ki de benim dedim çünkü seriye güncel olarak en son gördüğümüz nokta o. Anlıyorsun değil mi pek çok zor olmasa gerek.
Çünkü Mangaka bunları anlatmayabilir, söylemeyebilirdi ama söylüyor durumun değiştiğini anlamanız için. 100 küsürlü bölümlerle serinin uzayıp şuan 1030'lu bölümlere geldiği dönemi bir tutuyorsan tutmaya devam edebilirsin, diyorum ya sana boş bir şeyleri anlatmak. Sen geçmşte şurada şöyle olmuş deyip 100 küsürlü bölümlerden gidebilirsin bu kafayla, fakat ben daha güncel yerde gösterilmiş, söylenmiş şeyler üzerinden gidiyorum. Fark bu.