Kahrolacak bir şey yok, matematik çok net.Law'un yaptıklarını okudukça, kahrolacak mapushanede.
Ah be Dofy reis, kalbinde biraz iyilik olsa, sen de görebilirdin şirinleri...
Croc'un olayı başka yahu, görende herkes o şekilde geliyor sanır. Adam için ''Yaralıydı'' denildi psikolojik olarak. Sonra ise ''Yaralarımı iyileştirdim'' dedirtildi.Kahrolacak bir şey yok, matematik çok net.
Güncel Dof = Dressrosa Dof× (Wano Law/ Dressrosa Law)×(MF Croco/ Arabasta Croco)
Reyis şuan soğuk zincirlerin arasında güçlenmeye devam ediyor. Döndüğünde KK üzeri dönecek.![]()
@Millennium Wizard yaraları iyileştiğine göre gelsin dört haki, kıskanç hemen akbaba gibi bitmiş Doffy sama hazretlerinin sayfasında..Croc'un olayı başka yahu, görende herkes o şekilde geliyor sanır. Adam için ''Yaralıydı'' denildi psikolojik olarak. Sonra ise ''Yaralarımı iyileştirdim'' dedirtildi.
Dof'un öyle bir olayı mı var ki öyle gelecek? Onu geç onu orada hükümet dışında kimse çıkarmaz, onlar ise bırak çıkarmayı öldürmek istiyor...
Çekemiyor evet biri güzel birşey yazsın hemen kafayı deviren gülücük atıyor.@Millennium Wizard yaraları iyileştiğine göre gelsin dört haki, kıskanç hemen akbaba gibi bitmiş Doffy sama hazretlerinin sayfasında..
Hahahah neyini kıskanayım yav mapus kuşunun?@Millennium Wizard yaraları iyileştiğine göre gelsin dört haki, kıskanç hemen akbaba gibi bitmiş Doffy sama hazretlerinin sayfasında..
Şöyle bir tane ibarem yok. İşin gücün iftiraHahahah neyini kıskanayım yav mapus kuşunun?
Olanı söylüyorum, yani bir Crocodile'dır gidiyor. Adamın olayını mangaka üstüne basa basa gösteriyor.
Sende ''Crocodile da haki yoktur'' diyen tayfadan olduğundan hikayelere başladın hemen. 4 hakili falan diye hikaye anlata anlata bir hal oldun zaten :S
@Millennium Wizard kötü sona hazırladı kendini, artık eskisi kadar hikaye anlatmayı da bıraktı...![]()
Şöyle bir tane ibarem yok. İşin gücün iftira![]()
Atayım mı daha?Croco ne hakisi kullanacak yahu? Adamın meyvesi Kum meyvesi koka yı nereye yapacak? Fiziksel mi dövüşüyor bu adam ya da kürkü yok bir şeysi yok.
Giydiği o pelerine mi koka basacak, asıl olaya gelirsek 2 yıl önce kesinlikle hakisi yoktur. Ama şimdi çıkarsa seride gözlem çıkacağını düşünüyorum. Kokalık bir karakter değil yahu .s
Law’ı elek yapan adam amiral eder.Gerçi bunu görmek için Law’a gerek yoktu 4 amiralin ikisiyle karşılaştı.Birine kıçını döndü öbürüne saldırdı.Hater çok olunca işte...Mingo imparator kadar güçlü diyebilir miyiz?