Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Donquixote Doflamingo

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 277 74.5%
  • Sevmem

Kullanılan: 95 25.5%

• Kullanılan toplam oy
    372
Az da olsa fikrim değişti. Yc3 seviyesidir(Jack/Smothie) güç olarak ama ekstra yetenekleri kontrol etme ve kuş kafesi gibi Yc2 leri bile yenmesine olanak sağlayabilir. Tabi yetenek önemli k.hakisi biraz iyi bir adama karşı etkisiz kalır.
Sağ kollar ise h.haki kullanabilen adamlar olarak görüyorum Yamato seviyesi belki üstü olarak gösterilecektir o yüzden onlara bir tehdit oluşturmuyor.

Magellan çok güçlü hapishanede kendini harcıyor reis.
Oda Magellan ile çok büyük bir başarı sağladı bence. Wano'daki saçmalıklar gibi komik sahneler de çizdi adama ama ağırlığından 1 gram eksiltmedi. Şu an böyle karakter yapamıyor Oda. Magellan kabusa girebilecek bir karakterken Queen, BM, Kaido gram korkutucu değil. Öldürücülükleri yok saçma sahneler yüzünden.

Oda Magellan ile çok büyük bir başarı sağladı bence. Wano'daki saçmalıklar gibi komik sahneler de çizdi adama ama ağırlığından 1 gram eksiltmedi. Şu an böyle karakter yapamıyor Oda. Magellan kabusa girebilecek bir karakterken Queen, BM, Kaido gram korkutucu değil. Öldürücülükleri yok saçma sahneler yüzünden.
Ben one piece evreninde elit komutan gücünde bir karakter olayım. Komutanlar, Savaş Lordları, Yonkolar ve Amirallere diş geçirmekten hiç korkmazdım ama Magellan'dan cidden çekinirdim.. bulaşmazdım yani :d (bir de Sakadan çekinirdim işte malum sıkıntılı meyve ve "asker")

Senin için Kaido'dan korktu dediler sonra bir de ne görelim;

Kaido dünkü bebeye dişlenirken yakalanıyor.

Şu durumlara düşecek bir adamdan korktun mu gerçekten ?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık