Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Donquixote Doflamingo

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 277 74.5%
  • Sevmem

Kullanılan: 95 25.5%

• Kullanılan toplam oy
    372
Dofflamingo, Queen'den de Smoothie'den de güçlü. Erken harcandı diye güçsüz görülüyor ama bu adam Wano'da olsa King'den bile daha fazla ağırlığı ve tehditi olurdu. Sağkollar ayrı bir ligde diğer komutanlardan ama kalan komutanlara ezileceğini sanmıyorum. Çoğunuda yener. Croco'ya yaklaştırmayın Doffy'i .d
Hala Croc'a yaklaştırmayın diyor? Sen git mangaya bak bakayım kim ortaklık teklif ediyor Croc'a gelip.
Kim kimi kendiyle eşit seviyede tutuyor, kim kime ''kendini benimle aynı seviyede tutman ne büyük küstahlık'' diyor.
Durup dururken Croc işine girip beni de devreye sokuyonuz ya, manga ile gelin bırakın hikaye anlatmayı.

Dof da ayrı bahane, Mihawk da ayrı bahane, Jinbe de ayrı bahane. Ulan ne Crocodile be. Kimse de bir şey yapamıyor ama bu seviye de değil, oysa Jinbe Moria olaylarında manga nasıl hemen farkı koyuyor...

Herkes işine geldiği gibi konuşuyor.

Crocodile Marineford'da eskisinden daha güçlüydü bence.
Bence de değildi. Crocodile, Alabastada yapmadığı bir güç kullanmadı tamamen önceden gördüğümüz saldırılara sahipti. 2 yıl önceki Luffy çok güçsüz sanılıyor ama Kizaru'dan kaç tane tekme yedi Luffy o savaşta Mihawk'ın saldırılarından sıyrıldı. Aokiji'nin buz kılıcını koluna yedi. 2 yıl önceki karakterler yanlış değerlendiriliyor yoksa Crocodile daha güçlü değildi. 2 yıl öncesi ve sonrası arasında uçuk bir dengesizlik var o kadar.

Daha zeki, kurnaz olmak seni bir rakipten daha güçlü yapmaz. Karşında bir aptal yoksa savaşa çok büyük ölçüde etkisi olmaz, Dof, Queen ve Smoothieden güçlü değil.
Neylerini gördükte bu karakterleri Doffy'nin üstüne koyuyoruz ki? Kata ile kıyası saçma Kata çok ayrı bir kulvarda eyvallah ama zaten sağkollar diğer komutanlardan bariz üstün. G4'e ezildi diye böyle düşünülüyorsa çok hatalı bir çıkarım. G4 Queen'i de yerden yere vurur Smoothie'yi de.

Hala Croc'a yaklaştırmayın diyor? Sen git mangaya bak bakayım kim ortaklık teklif ediyor Croc'a gelip.
Kim kimi kendiyle eşit seviyede tutuyor, kim kime ''kendini benimle aynı seviyede tutman ne büyük küstahlık'' diyor.
Durup dururken Croc işine girip beni de devreye sokuyonuz ya, manga ile gelin bırakın hikaye anlatmayı.

Dof da ayrı bahane, Mihawk da ayrı bahane, Jinbe de ayrı bahane. Ulan ne Crocodile be. Kimse de bir şey yapamıyor ama bu seviye de değil, oysa Jinbe Moria olaylarında manga nasıl hemen farkı koyuyor...

Herkes işine geldiği gibi konuşuyor.
Reis dur yolculuktayım sonra devam ederiz senle uzuyor :D

Neylerini gördükte bu karakterleri Doffy'nin üstüne koyuyoruz ki? Kata ile kıyası saçma Kata çok ayrı bir kulvarda eyvallah ama zaten sağkollar diğer komutanlardan bariz üstün. G4'e ezildi diye böyle düşünülüyorsa çok hatalı bir çıkarım. G4 Queen'i de yerden yere vurur Smoothie'yi de.

Tamam sonra gel ama... :D

Cracker'i yerden yere vuramayan G4. Queen ve Smoothie'yi mi vuracakmış? :d

Sende bize bir tane ișlenmiș arc bossunu ileriki bir zamanda tekrar dövüșünü gösterebilir misin? Bu gelișim konusu yanlıș algılanıyor bence. Hikaye bizim tayfayı merkez alarak ișlenince geride kalan karakterler yerinde sayıyormuș gibi bir izlenim var. Ama bizimkiler ilerledikçe o ișlenen karakterleri bir daha görmüyoruz haliyle hikayede bir misyonları kalmayınca tekrar gösterilmiyorlar. Ama bu demek değil ki hep aynı seviyede kalacaklar.

Telefondan yazmak zahmetli bir ișmiș, daha son yazım olsun :D
Smoker ve Tashigi. Arc bossu olması da bence şart değil ama Logutown'ın bosu gibiydi Smoker.

Tashigi 2 yıl sonraki güncellemeden nasibini almış haki biliyor ama ne fayda güçsüz her zaman güçsüz. Monet'in sadece gözünün altına çizik attı o kadar. Smokerda, Vergoya vuruyordu ama işlemiyordu ama zaten fullbeden koka yapınca aradaki lig farkı çok aşırı iyi anlaşıldı. Zaten Doffun, Croc'u yenenin Smokey olmadığı düşünmesi boşa değilmiş :)

Cracker'ı nedense yerden yere vuramadı. :D

Sağ kolla, sol kol arasında bi uçurum yok. Dof, sol kolların hepsini yener demek zaten sağ kol demek oluyor.

Cracker'ı nedense yerden yere vuramadı. :D

Sağ kolla, sol kol arasında bi uçurum yok. Dof, sol kolların hepsini yener demek zaten sağ kol demek oluyor.
o dövüşte asıl formuna ulaşınca tek göbek saldırısına gitmemiş miydi la ben mi yanlış hatırlıyorum epey oldu :D Var reis. MF de jozu nereye Marco nereye. Kata nereye Smoothie nereye. King quenn istisna çünkü King'de vasıfsız çizildi şimdiye kadar. Ama o ligden olduğu için yine bir şey demiyorum .d
Cracker'i yerden yere vuramayan G4. Queen ve Smoothie'yi mi vuracakmış? :d
Sanjinin pervana gibi döndürdüğü adam quenn. Smoothie şelaleyi geçsin önce hsndnksh

G4>suit sanji

o dövüşte asıl formuna ulaşınca tek göbek saldırısına gitmemiş miydi la ben mi yanlış hatırlıyorum epey oldu :D Var reis. MF de jozu nereye Marco nereye. Kata nereye Smoothie nereye. King quenn istisna çünkü King'de vasıfsız çizildi şimdiye kadar. Ama o ligden olduğu için yine bir şey demiyorum .d

Sanjinin pervana gibi döndürdüğü adam quenn. Smoothie şelaleyi geçsin önce hsndnksh

G4>suit sanji
Sanji Doflamingo'yu döver. Hem de öyle böyle değil, eşek sudan gelinceye kadar döver. Üzgünüm. :d
Sonuçta G4 Luffy'nin bir şey yapamadığı Cracker'den güçlü biriyle dövüşüyor şu an.

Jozu Amiralden kan aldı. Marcodan çok daha yüksek bir saldırı gücü var. Adamın mf savaşında yerden söküp attığı buz parçası kaç dev boyutundaydı ? :D dünyanın en güçlü slash'ini de direkt üzerine aldı. Smoothie'yi görmedik zaten ama Sunny go'dan daha büyük boyutlarda slash atıyordu. King vasıfsız olduğundan falan değil. Marco, mf de şov yaparken oda Jozu'ya da şov yaptırıyordu. Çok uzak resmetmedi hiçbir zaman bir ve ikiyi

Cracker'ın tek yediği saldırıyı Dof yese aynı turu o da yapardı. Çok aşırı sağlam saldırı yedi Crack. Ama en azından G4 formuna hasar verdi.

Jozu Amiralden kan aldı. Marcodan çok daha yüksek bir saldırı gücü var. Adamın mf savaşında yerden söküp attığı buz parçası kaç dev boyutundaydı ? :D dünyanın en güçlü slash'ini de direkt üzerine aldı. Smoothie'yi görmedik zaten ama Sunny go'dan daha büyük boyutlarda slash atıyordu. King vasıfsız olduğundan falan değil. Marco, mf de şov yaparken oda Jozu'ya da şov yaptırıyordu. Çok uzak resmetmedi hiçbir zaman bir ve ikiyi

Cracker'ın tek yediği saldırıyı Dof yese aynı turu o da yapardı. Çok aşırı sağlam saldırı yedi Crack. Ama en azından G4 formuna hasar verdi.
Cracker'in yediği saldırının gücünü ben şöyle anlatıyordum:
Cracker'in tek bir kuklası ancak iki kong gun ile kırılabiliyor. Bu saldırı öyle güçlü ki, Cracker'i fırlatarak rahatlıkla iki (veya üç) kuklayı temas etmeden kırabildiği gibi, bunun üzerine bir de adamı adalar arası tura çıkarıyor.
Ama tabii çok güçsüz saldırıya yenildi demek bazılarının işine geliyor. :d

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık