Ya yine kaçırmışım atışmayı
Cidden baya komik bir şey. Mangaka ikisini bir arada resmediyorken hemde(!)crocodile ile kiyaslanmasi cok komik bisey baya bi ucurum var aralarinda. doflamingo bambaska bir sey.
millet tartismayi cok seviyor bence hayata sımsıkı sarılmıslar sanırımCidden baya komik bir şey. Mangaka ikisini bir arada resmediyorken hemde
Dalga geçiyorum anlamadın ama :ddmillet tartismayi cok seviyor bence hayata sımsıkı sarılmıslar sanırım
ben bu hayatı bu kadar cok sevmiyorum biriyle tartısasım gelmiyor tartısırsam da diyecegim ilk sey sen haklısın yanılmısım demek olur sıkılıyorum surekli
yok anladım ben seni haklısındır da aksini iddia edemem cunku bu hayatı sevmiyorum kanıtlasam haklı cıksam ne olur ki : (Dalga geçiyorum anlamadın ama :dd
Crocodile ve Doflamingo, bizzat mangaka tarafından denk resmedildi
Kanıtlayamaz ve haklı çıkamazsın ama.. bu kısmı boş ver. Kendini sevmeye çalış bu ne böyle içim karardı.yok anladım ben seni haklısındır da aksini iddia edemem cunku bu hayatı sevmiyorum kanıtlasam haklı cıksam ne olur ki : (
Dof'un getir götürünü yapardı ne güzel.Yanlız ittifak olsalar güzel olurdu ya
Timsahta, Kral; Flamingo da Kraliçe tacı var :d
Yok daha çok Luffy, ikisine Dressrosa'yı turlatırdı.Dof'un getir götürünü yapardı ne güzel.
Croco'yu paslardı birine Luffy.Yok daha çok Luffy, ikisine Dressrosa'yı turlatırdı.