İște serinin dinamikleri yok, ana karakter diye bir tarafa kayıracaksak o zaman neye göre değerlendireceğiz? Zaten hikaye bizim tayfa merkezinden ilerliyorken gidip neyi temel alacağım? Bir tarafda hayvan gibi gelișim gösteren ana karakter diğer tarafda sabit gelișim göstermeyen düșmanlarBizimkiler ana karakter ve korsanlar kralı tayfası. Herkes bu kadar güçlenecekse işimiz var.
Ayrıca bizimkiler sürekli güçlenirken rakiplerden güçlenen bir Crocodile'ı gördük. O da normal, çok saçma bir şekilde yenilmişti.

Sende bize bir tane ișlenmiș arc bossunu ileriki bir zamanda tekrar dövüșünü gösterebilir misin? Bu gelișim konusu yanlıș algılanıyor bence. Hikaye bizim tayfayı merkez alarak ișlenince geride kalan karakterler yerinde sayıyormuș gibi bir izlenim var. Ama bizimkiler ilerledikçe o ișlenen karakterleri bir daha görmüyoruz haliyle hikayede bir misyonları kalmayınca tekrar gösterilmiyorlar. Ama bu demek değil ki hep aynı seviyede kalacaklar.Bana bir sonraki görüşümüzde daha güçlü dönen çaylaklar dışında bir tane karakter söyleyin ? (Haki uyarlaması alan timeskip öncesi karakterler dahil değil.)
...
Ben de öyle düşünmüştüm. Teşekkürler.